L'Ajuntament executa la intervenció de Can Serra

Dijous, 1 de desembre de 2016 a les 13:52

Aquest matí s’ha fet efectiva la intervenció tècnica del servei de la Residència i Centre de Dia de Can Serra. A primera hora, s’ha reunit amb caràcter extraordinari i urgent el Consell d’Administració de la Societat Serveis Municipals Sant Esteve Sesrovires, titular del centre, per tal de donar resposta a les al·legacions presentades per l’empresa concessionària Innovación y Desarrallo Asistencial, IDEA SL, davant l’acord d’intervenció adoptat per aquest òrgan el passat dia 24 de novembre.

El Consell d’Administració ha resolt desestimar les al·legacions i executar la intervenció. Aquesta s’ha dut a terme al voltant de les 10 del matí, en presència dels representants d’IDEA.

L’Ajuntament està vetllant en tot moment perquè el servei funcioni amb normalitat i amb totes les garanties. Així, des d’aquest matí, un interventor tècnic nomenat pel Consell d’Administració es fa càrrec de la direcció i gestió del servei amb l’objectiu d'assegurar el bon funcionament i la prestació d'aquest servei públic. Amb aquesta premisa, al matí s’ha informat de la situació al comitè d’empresa i al migdia han tingut lloc reunions informatives amb el personal dels diversos torns, encapçalades per l’alcaldessa, Maria del Carme Rallo, i la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Maria Jesús Rodríguez. En aquestes trobades s'ha traslladat la voluntat municipal de garantir la prestació del servei als usuàris/àries i el manteniment dels llocs de treball.

 

Darrera actualització: 01.12.2016 | 14:06

Imatges

REUNIÓ INFORMATIVA AMB TREBALLADORS/ES DEL CENTRE