Creu Roja distribueix 1,6 tones de productes bàsics al Banc d'Aliments Parroquial provinents d'un programa europeu

Dilluns, 5 de desembre de 2016 a les 15:48

En el marc del Programa operatiu d’ajuda europea als més desafavorits, Creu Roja com a entitat autoritzada ha distribuït un total de 1.615,288 quilos de productes de primera necessitat destinats la Banc d’Aliments Parroquial de Sant Esteve. El trasllat dels productes es va fer gràcies a la col•laboració desinteressada d’un veí voluntari. Pel seu volum, es van guardar en instal•lacions municipals.

Entre els aliments distribuïts hi ha oli d’oliva, crema de verdures deshidratada, fruita en conserva, galetes, llet, tomàquet fregit, entre d’altres. Aquesta és la segona aportació anual provinent del mateix programa, després que el passat juliol ja arribés prop d’una tona i mitja.

El Banc d’Aliments Parroquial es coordina amb l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament per a l’atenció dels casos i actualment en fan ús una quarantena de famílies. En els darrers 5 anys s’han atès més d’un centenar de famílies sesrovirenques.

Paral·lelament, el Banc d'Aliments ha dut a terme la campanya extraordinària del Gran Recapte, en la qual els sesrovirencs han tornat a mostrar una vegada més la seva solidaritat. Només en els dos primers dies es van recollir 700 quilos de productes i s'està a l'espera del resultat final de la campanya en la qual també han participat els centres educatius del municipi. 

 

Darrera actualització: 05.12.2016 | 17:33