El servei socioeducatiu Espai Obert celebra la festa de cloenda

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

Les Escoles Velles van acollir divendres la festa de cloenda de l’Espai Obert, un servei socioeducatiu que dona suport integral a infants i adolescents a través d’activitats educatives i tallers que reforcen el seu creixement personal i escolar. En aquest curs han fet ús del servei  un total de 17 infants i 8 joves d’entre 4 i 15 anys i les seves famílies.

La cloenda va comptar amb la participació dels infants i joves, de les famílies, de professionals de l’Espai Obert, i la presència de la regidora de Benestar Social, Elisenda Barberà. La festa va està ambientada amb decoració realitzada pels mateixos usuaris. L’eix temàtic escollit van ser les emoticones, en referència als estats d’ànim i sentiments, aspectes que es treballen habitualment des de l’Espai Obert.

La tarda va començar amb una gimcana amb jocs cooperatius dinamitzats pels propis joves. La festa va estar amenitzada per la música d’un dels usuaris de l’espai. La jornada va acabar amb un berenar saludable i el lliurament d’un record de l’Espai Obert.  

Darrera actualització: 05.06.2018 | 12:09