La Societat Serveis Municipals assumeix la gestió directa de la Residència de Can Serra

Divendres, 28 de juliol de 2017 a les 00:00

El Consell d’Administració de la Societat Serveis Municipals Sant Esteve Sesrovires va aprovar dilluns la resolució del contracte de la Residència de Can Serra amb l’empresa IDEA. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo, acompanyada per diversos regidors de l’equip de govern, es va reunir dimarts amb els treballadors i treballadores de la Residència per anunciar-los aquesta mesura que comporta la gestió directa del centre geriàtric i que garanteix la seva continuïtat.

El passat mes de novembre IDEA, l’empresa gestora de la Residència, va anunciar, unilateralment, que deixaria de prestar els seus serveis a partir de l’1 de desembre de 2016.  Atesa aquesta situació, el Consell d’Administració de la Societat Serveis Municipals va aprovar la intervenció tècnica de la Residència per garantir el servei als usuaris del centre. Aquesta intervenció es va fer efectiva l’1 de desembre de 2016 amb la figura d’un interventor tècnic que es va fer càrrec de la direcció i de la gestió.

Inversió
Des de la data de la intervenció l’Ajuntament, a través de la Societat, ha fet una important despesa en l’equipament, concretament en àmbits com la sala de calderes, les portes antiincendis, el personal, la roba de llit, els estris de neteja i la jardineria, per un import global de prop de 100.000 euros.

Amb la resolució del contracte amb l’empresa IDEA es dona un pas més i s’assumeix plenament la gestió directa. Amb aquesta mesura es pretén dotar amb una major seguretat jurídica tant a les famílies com als treballadors del centre, amb els qual s’han mantingut reunions periòdiques durant tot el procés.

 

Darrera actualització: 28.07.2017 | 10:03