L'ampliació de l'Hospital de Martorell, en marxa

Divendres, 15 de març de 2019 a les 13:40

L’Hospital de Martorell ha començat les obres d’ampliació del centre, amb una durada de 8 anys i una inversió d’entre 18 i 20 milions d’euros. El projecte preveu la construcció d’un nou edifici i l’increment de serveis.

Aquesta setmana la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha presentat el projecte d’ampliació i remodelació de l’hospital comarcal. Les obres ja s’han iniciat i s’espera que durin  uns 8 anys. L’execuió es farà per fases. En la fase inicial s’actuarà sobre l’àrea ambulatòria i vestidors del personal; es continuarà per l’ampliació de l’àrea d’urgències, la quirúrgica i la de farmàcia; i finalment s’intervindrà en el nou edifici ambulatori, hospitalització i serveis de suport.

El projecte preveu la integració del segon CUAP de la zona, amb l’increment del 25% de la superfície total. S’ampliaran els boxs d’urgèncis amb 49 noves unitats i el nombre d’habitacions arribarà a les 149. Pel que fa a l’àrea ambulatòria, es crearan 56 nous punts d’atenció, mentre que l’àrea quirúrgica  disposarà d’un quiròfan més i una nova sala de dilatació.

L’objectiu del projecte és incrementar la capacitat resolutiva i aconseguir millores en el confort dels pacients, familiars i professionals. Mentre durin les obres, es mantindrà l’activitat del centre, minimitzant les afectacions per als usuaris.

L’Hospital de Martorell és centre de referència per a una població d’uns 160.000 habitants, entre ells els de la zona del Baix Llobregat Nord i que corresponen als municipis de Martorell, Sant Andreu, Pallejà, Olesa, Esparreguera, Abrera, Collbató, Sant Esteve i Castellví. És una fundació de titularitat privada que forma part de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública del Servei Català de la Salut

 

 

 

 

Darrera actualització: 15.03.2019 | 13:45