Manifest Dia contra la violència masclista #25N

Dissabte, 25 de novembre de 2017 a les 08:00

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, i des de la regidoria de la Dona, expressem el nostre més profund rebuig a la violència envers les dones i subscribim el manifest unitari que signen Generalitat, diputacions, i les entitats municipalistes en el marc de la celebració del 25N, Dia Internacional contra la violència masclista. A Sant Esteve #Diemprou.

Un any més, ens trobem en el Dia Internacional contra la violència masclista defensant una societat justa i igualitària, lliure de violència i lliure d’un masclisme i un patriarcat que continua deixant moltes i moltes víctimes. No només víctimes d’assassinat que són les que al final acaben sortint als mitjans, sinó milers de dones, nens i nenes, víctimes arreu del món d’una violència masclista silenciosa però, no per això, menys dolorosa i destructiva.

Un any més, hem de reivindicar que no ens podem quedar aturats davant situacions i fets com els succeïts a Pamplona o el cas de la Juana Rivas. Cal una resposta contundent i sense dubtes ni prejudicis de tothom, però sobretot de la justícia, dels mitjans de comunicació i de tots aquelles persones i organitzacions que haurien de vetllar i garantir que el món funcionés en igualtat d’oportunitats per als homes i les dones. Un món lliure de qualsevol tipus de violència i, molt especialment, lliure de la violència masclista.

MANIFEST UNITARI 25N 2017

Darrera actualització: 24.11.2017 | 16:04