Neix un grup de suport i ajuda per a les persones cuidadores

Dimarts, 5 de setembre de 2017 a les 14:00

L’Àrea de Benestar Social ha impulsat la creació del Grup de Suport i Ajuda Mútua (GSAM). La iniciativa s’adreça a les persones cuidadores no professionals, per tal que tinguin un espai on poder intercanviar experiències i ajudar-se mútuament. Aquesta activitat és completament gratuïta i començarà el proper 4 d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes.

El Grup de Suport no és un curs de formació, sinó que està concebut per evitar la sobrecarrega física i emocional que pateixen les persones que s’han de fer càrrec d’un familiar dependent, sovint les 24 hores del dia. El fet de què puguin conèixer altres cuidadores i parlar de les situacions amb les que s’enfronten dia a dia es considera que els permet combatre la soledat i l’estrès.

Les persones participants disposaran del suport d’una psicòloga durant totes les sessions, que se celebraran els dimecres, des del 4 d’octubre fins al 14 de desembre. L’horari serà de les 17.00 a les 18.30 hores, a la Residència de Can Serra.

Inscripció gratuïta
Aquesta activitat es completament gratuïta,però cal inscriure’s prèviament a través de següent formulari d’inscripció, o bé personalment en el SIAC o en el Casal de la Gent Gran. El període d’inscripció és del 4 de setembre al 2 d’octubre.

Darrera actualització: 19.09.2017 | 14:16