Sant Esteve s’incorpora al Servei d’Acolliment d’Urgència per a dones víctimes de violència masclista

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 12:00

L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal i la fundació AGI pel qual l’ajuntament sesrovirenc oferirà d’un servei d’habitatge temporal d’urgències adreçat a dones que estan o han estat sotmeses a situacions de violència masclista i, als seus fills, amb l’objectiu de garantir-ne la seguretat personal i donar resposta immediata als casos d’emergència.

Es tracta d’un acord marc que l’ens comarcal ofereix als ajuntaments pel qual posa a disposició 6 places permanents per a dones soles o amb fills i filles víctimes de violència de gènere, per una estada màxima de 15 dies. Aquesta estada està orientada a la contenció de la urgència, la realització d’una valoració complerta de cada cas i la recerca d’un recurs més estable i definitiu, tant per la dona com per als seus fills i filles. El servei d’emergència està situat en pisos cèntrics repartits per diversos municipis del territori.

El servei el presta la fundació benefico-assistencial AGI (Assistència i Gestió Integral) i compta amb el finançament del Consell Comarcal i de la Generalitat de Catalunya. L’aportació econòmica de l’Ajuntament correspondrà a l’ús del servei amb un preu establert d’estada per dia i unitat familiar, depenent del nombre de fills (de 48,25 € fins als 60,81 €).

 

Darrera actualització: 06.03.2018 | 13:34