Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 19 de setembre de 2018 Jordi Borrell deixa el càrrec de regidor de l’Ajuntament per donar alternança al seu grup JORDI BORRELL

    El regidor del grup de govern a l’Ajuntament de Sant Esteve i portaveu de l’Entesa per Sant Esteve, Jordi Borrell, ha fet efectiva la seva renúncia a l’acta en el Ple celebrat avui. El fins ara segon tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana serà substituït per M. Àngels Ríos Echeverría.

  • 7 de setembre de 2018 Acte institucional per commemorar l’11 de setembre Bandera catalana

    El Parc de La Coma acollirà l’11 de setembre els actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.  Les forces polítiques del municipi, les entitats locals i particulars podran fer la seva ofrena floral davant l’escultura que presideix el parc i que porta el nom d’ Onze de Setembre .

  • 29 d'agost de 2018 El veterà Concurs de Carbasses, el 15 de setembre Concurs de Carbasses

    Les abundants pluges de primavera i estiu han obligat als organitzadors del 22è Concurs de Carbasses de Sant Esteve Sesrovires a avançar el certamen al dia 15 de setembre. El Concurs és un dels més antics de Catalunya i premia les  tres carbasses de major pes.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19