Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 24 d'abril de 2017 Els Premis Sesrovirencs de l’Any guardonen Maria Càlichs, la Comissió de la Cavalcada de Reis i el 125è Aniversari de l’Església L'alcaldessa amb els guanyadors dels Premis Sesrovirencs de l'Any

  Els Premis Sesrovirencs de l’Any reconeixen durant la Diada de Sant Jordi a aquelles  entitats i persones que han destacat durant l’any anterior per la seva contribució al benestar de la societat sesrovirenca. Ahir es van lliurar al Casino els guardons als premiats d’aquesta edició: el 125è Aniversari de la Construcció de l’Església Parroquial, la Comissió de la Cavalcada de Reis i a Maria Càlichs. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, que va estar acompanyada per l’equip de govern, regidors i regidores, i els membres de la Comissió del Premis.

 • 19 d'abril de 2017 Prova de sirenes de risc químic el divendres 21 d’abril de 2017 Sirenes Risc Químic

  Aquest divendres 21 d’Abril al matí es durà a terme la primera prova anual de la xarxa d’alarmes i comunicacions adscrites al Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (PLASEQCAT). S’activaran les 82 sirenes d’avís a la població per accident químic que hi ha instal·lades actualment a 37 municipis de Catalunya. Serà una prova per comprovar-ne el funcionament i per fer que tots els ciutadans coneguin el so.

 • 2 de febrer de 2017 Les inscripcions al Carnaval es poden fer també per correu electrònic Comparsa de carnaval

  Les inscripcions per a la rua de carnaval del 25 de febrer es poden realitzar presencialment al SIAC. Però a més, s’ha habilitat un correu electrònic per que les comparses també es puguin inscriure via mail sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament.

 • 20 de gener de 2017 Comença el període per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l'Any PREMIS SESROVIRENC DE L'ANY

  L’alcaldessa M. del Carme Rallo ha enviat una carta a les entitats del municipi per convidar-les a presentar candidats per a l’edició d’enguany dels Premis Sesrovirencs de l’Any. Aquest guardó se celebra des del 2001 i vol ser un reconeixement a aquelles persones, activitats i entitats sesrovirenques que hagin destacat per algun motiu rellevant l’any anterior al lliurament dels premis.

 • 19 de gener de 2017 Premi de 500€ per a la millor comparsa del Carnaval del 25 de febrer Comparsa

  Les inscripcions de comparses per a la rua de Carnaval del 25 de febrer es poden realitzar al SIAC a partir del 23 de gener. Enguany s’aposta per una única rua pensada per als públics de totes les edats. El premi per a la millor comparsa serà de 500 euros en vals de compra que els guanyadors es podran gastar en els comerços de l’Associació de Botiguers.

Agenda

Actuacions

Documentació

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19