Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 15 de gener de 2019 Rosalía nominada als V Premis El Llobregat Rosalía

    La cantant sesrovirenca Rosalía ha estat nominada al Premi a la Major Crescuda, en el marc dels V Premis el Llobregat que edita aquesta publicació comarcal i que s’atorgaran el 4 d’abril a Viladecans. Es pot donar suport a la seva candidatura mitjançant votació popular al web www.elllobregat.com .

  • 10 de gener de 2019 Sant Esteve Sesrovires va acollir evacuats de la Guerra Civil Documents singulars

    L’Arxiu Municipal acaba de publicar un nou testimoni escrit sobre la història de Sant Esteve Sesrovires en la col·lecció Documents Singulars .  El document confirma que al gener del 1939, ara fa just 80 anys, el municipi va acollir un grup de famílies evacuades del Baix Aragó a causa de la Guerra Civil.

  • 14 de desembre de 2018 Llum verda a la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca BIBLIOTECA

    La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació de la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca municipal i de la direcció d’obres. El projecte preveu dotar de espai la zona de biblioteca, la creació d’una aula d’estudi, la construcció d’un lavabo adaptat, i millores en eficiència energètica.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19