Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 20 de març de 2019 Obertes les inscripcions per participar a la Fira de Primavera FIRA PRIMAVERA

    Del 21 de març i fins al 4 d’abril s’obre el període per sol·licitar parada a la Fira de Primavera, l’aparador del comerç i del teixit associatiu local. La fira se celebrarà el proper 12 de maig pels carrers del centre urbà. 

  • 19 de març de 2019 Cinc corals actuaran diumenge a Sant Esteve en la Musicoral Musicoral

    La 34a edició de la Musicoral portarà diumenge a l’església parroquial a cinc corals de la comarca. El públic sesrovirenc podrà gaudir amb les actuacions de les corals Cor Creixent, SCC La Coloma, Coral La Igualtat, Cor de la Unió Filharmònica i Orfeó Enric Morera. La Musicoral és una iniciativa de la Federació Catalana d’Entitats Corals. L’entrada serà lliure.

  • 22 de febrer de 2019 Premi de 500 euros per a la millor comparsa de carnaval Carnaval

    Carnaval arriba el 2 de març amb una gran rua pels principals carrers del centre urbà.  El concurs de comparses contempla un primer premi de 500 euros. Les inscripcions s’han de realitzar a través del SIAC o de la plataforma Decidim Sesrovires ( https://decidim-sesrovires.diba.cat/ ) abans del 28 de febrer.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19