Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 2 de febrer de 2017 Les inscripcions al Carnaval es poden fer també per correu electrònic Comparsa de carnaval

  Les inscripcions per a la rua de carnaval del 25 de febrer es poden realitzar presencialment al SIAC. Però a més, s’ha habilitat un correu electrònic per que les comparses també es puguin inscriure via mail sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament.

 • 20 de gener de 2017 Comença el període per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l'Any PREMIS SESROVIRENC DE L'ANY

  L’alcaldessa M. del Carme Rallo ha enviat una carta a les entitats del municipi per convidar-les a presentar candidats per a l’edició d’enguany dels Premis Sesrovirencs de l’Any. Aquest guardó se celebra des del 2001 i vol ser un reconeixement a aquelles persones, activitats i entitats sesrovirenques que hagin destacat per algun motiu rellevant l’any anterior al lliurament dels premis.

 • 19 de gener de 2017 Premi de 500€ per a la millor comparsa del Carnaval del 25 de febrer Comparsa

  Les inscripcions de comparses per a la rua de Carnaval del 25 de febrer es poden realitzar al SIAC a partir del 23 de gener. Enguany s’aposta per una única rua pensada per als públics de totes les edats. El premi per a la millor comparsa serà de 500 euros en vals de compra que els guanyadors es podran gastar en els comerços de l’Associació de Botiguers.

 • 4 de gener de 2017 La cavalcada dels Reis d'Orient sortirà de l'Avinguda Vallserrat Els Reis d'Orient

  Els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran el recorregut de la cavalcada del 5 de gener a l’Avinguda Vallserrat, a l’alçada del Camp de Futbol Municipal. Ses Majestats iniciaran el trajecte a les 18.00 hores.

 • 21 de desembre de 2016 Actuacions de manteniment i millora en instal•lacions municipals NETEJA DEL PAVIMENT SINTÈTIC DEL PAVELLÓ

  En les darreres setmanes s’estan duent a terme actuacions en diversos equipaments municipals adreçades al seu manteniment i millora. S’han realitzat treballs a l’Escola La Roureda i al Complex Esportiu. Així mateix, en els propers dies està prevista la renovació de l’enllumenat tant de la sala del teatre del Casino com de la Pista Coberta Francesc Castellet.

Agenda

Actuacions

Documentació

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19