Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 5 de novembre de 2018 Dia de cavalls al Concurs d’Enganxes que acollirà Sant Esteve Sesrovires Cavall

    Sant Esteve Sesrovires acollirà el proper 11 de novembre una de les jornades de competició de la Lliga Intercomarcal d’Enganxes. Es tracta d’una modalitat esportiva en què els participants han de demostrar la seva habilitat en la conducció de cavalls enganxats en carruatges.  La prova es desenvoluparà en l’aparcament del camí del Cementiri, de 10.00 a 14.00 hores.

  • 31 d'octubre de 2018 El Canal33 emet el documental del sesrovirenc Pau Garriga DUBT IT YOURSELF

    El documental Dub It Yourself dirigit pel sesrovirenc Pau Garriga s’emet aquest dissabte 3 de novembre pel canal 33, a partir de les 23.50 h. És la primera vegada que es pot veure per televisió després que a l’agost s’estrenés en obert a través d’una plataforma online.

  • 31 d'octubre de 2018 La pluja obliga a modificar les activitats previstes per Halloween Halloween

    El mal temps ha obligat als organitzadors a reprogramar algunes de les activitats previstes per a avui amb motiu del Halloween i la castanyada.  El Passatge del Terror de Ca n’Amat se suspèn i es trasllada al dissabte. El del Casino, en canvi, es manté.  D’altra banda, la festa de la castanyada de l’escola Vinya del Sastret s’ha posposat al dilluns i el de la Roureda a una data encara per determinar.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19