Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 12 de desembre de 2017 Activitats solidàries per La Marató LA MARATÓ

  Ses Dansa i el Club de Patinatge Sesrovires han programat exhibicions solidàries destinades a recollir fons per La Marató de TV3 que se celebra el proper diumenge 17 de desembre i que enguany gira entorn de les malalties infeccioses.  

 • 29 de novembre de 2017 La 6a Fira de Nadal amplia horari i canvia d’ubicació 6a FIRA DE NADAL

  Sant Esteve celebra aquest dissabte dia 2 la 6a Fira de Nadal. L’edició d’enguany amplia l’horari de funcionament durant el dia i trasllada el recinte a l’entorn del casal cultural El Casino.

 • 13 de novembre de 2017 Obertes les inscripcions a la 6a Fira de Nadal 6a FIRA DE NADAL

  Des d’avui i fins al proper 24 de novembre estan obertes les inscripcions per participar a la 6a Fira de Nadal que tindrà lloc a Sant Esteve el dissabte 2 de desembre. Aquesta fita comercial està oberta a la participació de comerciants, particulars, entitats i artesans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal www.sesrovires.cat i al SIAC de l’Ajuntament.

 • 12 de setembre de 2017 Exposició sobre les Escoles Velles Exposició Escoles Velles

  L'exposició sobre la història de l'edifici de les Escoles Velles es podrà visitar el proper cap de setmana (16 i 17 de setembre) a la Sala Domènech i Estapà. Dissabte, de 18.00 a 20.00h i diumenge, de 12.00 a 14.00h.

 • 10 de setembre de 2017 Reobertura de les Escoles Velles Reobertura Escoles Velles

  Avui ha tingut lloc l’acte de reobertura de les Escoles Velles, un edifici que s’ha pogut reformar gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona i que ara acollirà diverses entitats del poble. L’alcaldessa Maria del Carme Rallo, Anna Simó (diputada i secretària primera del Parlament de Catalunya) i Rosa Funtané (diputada adjunta de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona) han adreçat un breu parlament al públic, el qual ha pogut conèixer l’edifici per dins i visitar una exposició sobre aquesta escola inaugurada el 15 de setembre de 1935.

Agenda

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19