Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 17 de maig de 2019 La inscripció a l'Estevestiu comença el 20 de maig Estevestiu

    Dilluns 20 de maig comença el període d’inscripcions de l’Estevestiu, que aquest any torna a venir carregat de propostes esportives i de lleure per a infants i joves. L’Estevestiu ofereix un ampli ventall d’activitats, així com servei de menjador i acollida per a les famílies que ho necessitin.

  • 3 de maig de 2019 Taller de música per a nadons Taller de música per a nadons

    L’Aula de Música comença el 4 de maig un taller de música per  a nadons i família. Es tracta d’una iniciativa que permet als més petits començar a gaudir de la música. ­El taller consta de sis sessions i està impartit per Marisol Roncancio.

  • 9 d'abril de 2019 La processó de Divendres dels Dolors obre els actes de Setmana Santa Processó

    La Cofradía del Santo Cristo prepara per al 12 d’abril la processó de Divendres dels Dolors.  Els membres de l’entitat de Sant Esteve Sesrovires estaran acompanyats per la banda de música de la Virgen de la Sierra i pels costaleros de la Veracruz. La processó començarà a les 21.00 hores  i sortirà i finalitzarà a la plaça del Doctor Tarrés.

Activitats

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19