Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

 • 22 de juny de 2017 Revetlla i talls de carrer Protecció Civil

  Donada la situació de prealerta per risc d’incendis i com a mesura de precaució, l’Ajuntament ha pres la decisió de no permetre el tall de carrers per celebrar la revetlla. La mesura va encaminada a facilitar als vehicles de bombers, ADF i policia que puguin accedir a qualsevol lloc en cas de foc. Si es trobessin carrers tallats per festes no podrien arribar al lloc de l’emergència. Paral·lelament, l’Ajuntament està oferint alternatives als veïns que han sol·licitat el tall del seu carrer per celebrar la revetlla de Sant Joan, com ara l’aparcament de La Gleva o l’aparcament del camí del Cementiri.

 • 21 de juny de 2017 Ban per a unes revetlles festives i segures Focs de Sant Joan

  Amb motiu de la diada de Sant Joan i de les festes que s’organitzen el 23 de juny per aquest motiu, l’alcaldessa Maria del Carme Rallo ha dictat un ban amb un seguit de mesures i consells per unes revetlles festives i segures.

 • 4 de juny de 2017 L’Arxiu Municipal estrena un nou espai a la web municipal Document de l'arxiu

  Coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius el proper 9 de juny, l’Arxiu Municipal estrena un espai propi a la web municipal. D’aquesta forma es vol donar a conèixer els serveis, la gestió documental i el patrimoni local. La web inclou un document de 1846 sobre la masia de Ca n’Estrada.

 • 12 de maig de 2017 Comencen les inscripcions a l’Estevestiu Estevestiu

  L’Estevestiu torna a presentar aquest any una gran oferta esportiva i de lleure per a infants i joves durant els mesos de juny i juliol. Les inscripcions seran del 15 al 28 de maig i s’han de realitzar al Complex Esportiu Municipal o directament a l’entitat o club organitzador. 

 • 3 de maig de 2017 La Fira de Primavera, aparador de les botigues i de les entitats de Sant Esteve Fira de Primavera

  Els principals carrers de l’illa de vianants estaran ocupats el proper diumenge, 7 de maig, pels estands de botigues i entitats locals amb motiu de la Fira de Primavera. A més, hi haurà activitats per a nens, actuacions musicals i una desfilada de moda. La Fira de Primavera està organitzada per l’Associació de Botiguers i l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Actuacions

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 17.10.2016 | 14:19