Centre de les Arts

Aula Municipal de Música
A partir dels 3 anys, els alumnes poden iniciar els estudis musicals a nivell sensorial i, progressivament, es van ampliant a les classes de llenguatge musical i instrument. Amb el temps, depenent de les seves preferències, podran seguir itineraris variats com ara: música moderna, grau mitjà o ensenyament avançat.

Funcionant des del 2007 i impartint classes de clarinet, flauta, trompeta, saxo, cant, violí, guitarra, piano, bateria, combo, cambra, banda i llenguatge.
aulamusica@sesrovires.cat
FACEBOOK DE L'AULA MUNICIPAL DE MÚSICA

Aula Municipal de Teatre
És un taller adreçat a tots aquells nens i nenes de 7 a 12 i de 12 a 18 anys, que vulguin endinsar-se en el món del teatre. Es fa els dissabtes al matí.

Aula de Cultura Tradicional
L’objectiu dels cursets que s’hi fan és intentar mantenir viva la cultura tradicional de la nostra terra. Amb aquesta finalitat s’organitzen el curset de Sardanes, que es fa un cada any, amb una durada de tres mesos, i el curs de Ball de Garlandes, el ball més característic del dia de Sant Esteve.

Taller d’Oficis
Tallers que engloben activitats com la restauració de mobles o els cursos de cuina. Per saber els cursos que s'oferten cada any, consulteu la pàgina de Cursos i tallers.

Aula d’Arts Plàstiques
Aquesta aula és on es treballaran totes les tècniques relacionades amb les arts plàstiques. Ara per ara es fa un curs de tractament de la imatge digital, però és aquí on tindran cabuda la pintura, la ceràmica, l’escultura, les manualitats i tots aquells cursets relacionats.

Aula de Dansa
Classes d'iniciació a la dansa dirigit a nens i nenes de 6 a 14 anys. Pensat per a què els més petits es puguin iniciar en la pràctica de la dansa d'una forma lúdica i divertida.

Darrera actualització: 02.11.2015 | 12:59