Comença el període per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l'Any

Divendres, 20 de gener de 2017 a les 11:51

L’alcaldessa M. del Carme Rallo ha enviat una carta a les entitats del municipi per convidar-les a presentar candidats per a l’edició d’enguany dels Premis Sesrovirencs de l’Any. Aquest guardó se celebra des del 2001 i vol ser un reconeixement a aquelles persones, activitats i entitats sesrovirenques que hagin destacat per algun motiu rellevant l’any anterior al lliurament dels premis.

Candidatures
Sant Esteve Sesrovires destaca per ser un poble amb un teixit associatiu molt important i tenir unes entitats molt actives. Donat l’important coneixement de la vida social del municipi que tenen les entitats, el consistori demana la seva col•laboració per presentar candidatures en les tres categories: a la persona, a l’entitat i a l’activitat.

Les associacions sesrovirenques podran lliurar les seves propostes fins al 28 de febrer, tant a través del SIAC com del correu electrònic amoragasj@sesrovires.cat. En base a les candidatures presentades per les entitats locals, la Comissió Sesrovirencs de l’Any les estudiarà per proposar a la Junta de Govern Local els noms dels finalistes.

L’acte de lliurament dels Premis Sesrovirencs de l’Any tindrà lloc el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, moment en que es farà públic la relació de guanyadors.

Darrera actualització: 20.01.2017 | 15:36