La cavalcada dels Reis d'Orient sortirà de l'Avinguda Vallserrat

Dimecres, 4 de gener de 2017 a les 22:43

Els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran el recorregut de la cavalcada del 5 de gener a l’Avinguda Vallserrat, a l’alçada del Camp de Futbol Municipal. Ses Majestats iniciaran el trajecte a les 18.00 hores.

Tot just arribar a les immediacions del Camp de Futbol, la comitiva real saludarà els infants i les seves famílies per tot seguit dirigir-se a l’Avinguda Montserrat per després agafar el Carrer Major i finalitzar el recorregut just davant de l’Ajuntament.

Enguany el recorregut de la cavalcada és diferent al d’altres anys. No passarà pel Pavelló Poliesportiu, ni acabarà en la Pista Coberta Francesc Castellet.

Cartes dels nens per a Ses Majestats
En aquesta ocasió, la cavalcada finalitza al carrer Major. Just davant de la casa consistorial hi haurà instal·lat un escenari on els infants podran lliurar les seves cartes a Ses Majestats. (Només en cas de pluja, l’escenari es traslladaria a la Pista Coberta Francesc Castellet).

Per fer més vistosa la rebuda de Ses Majestats, el Col•lectiu de la Cavalcada ha posat a la venda uns fanalets, els quals es poden adquirir al preu de dos euros a la Botiga de Valentí Sort i al local de Ses Dansa.

Col·lectiu de la Cavalcada
El treball desinteressat de més d’un centenar de persones que col·laboren amb el Col"lectiu de la Cavalcada fan possible aquest tradició. Durant el recorregut, es comptarà amb la participació de Ses Dansa i el grup de Bollywood, i enguany també amb Som Cabaret i amb una comparsa de romans.

Recorregut Cavalcada 2017

Darrera actualització: 04.01.2017 | 23:03

Imatges

Recorregut Cavalcada del 2017