Educació

Llar d'Infants Municipal - Preinscripció i Matrícula

Podeu consultar tota la informació relativa a al preinscripció i matriculació de la Llar d'Infants Municipal La Ginesta en el següent document:

Preinscripió i matriculació curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Pots descarregar-te la sol·licitud de preinscripció en els següent enllaç:

Formulari de preinsripció curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Infantil Primària i ESO - Preinscripció i matrícula

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2017-2018
Ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO)

IMPRÈS SOL·LICITUD CURS 2017-18
Sol·licitud de preinscripció a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics. Curs 2017-2018

Estudiar al municipi

La realitat de la societat actual estableix un nou escenari vers les polítiques educatives aplicables i entén l’educació com a eix estratègic per al desenvolupament dels municipis.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires dóna prioritat a les accions en política educativa, així com als recursos que hi destina i les metodologies de treball que desenvolupa.

En l’actualitat l’oferta educativa del municipi engloba des de l’etapa d’educació infantil, passant per Primària i Secundària, fins a arribar al Batxillerat.

Llar d’Infants (infantil 1r cicle)
Educació Infantil (2n cicle) i Primària
ESO
Batxillerat
Estudis no reglats

 

Notícies

  • 28 d'abril de 2017 Comença el període de preinscripció a la Llar d’Infants Municipal Llar d'Infants La Ginesta

    El 2 de maig comença el període preinscripció i matriculació del curs 2017-2018 de la Llar d’Infants Municipal La Ginesta.  La sol·licitud de preinscripció es pot obtenir gratuïtament al SIAC o a la web sesrovires.cat.  Un cop es publiquin les llistes, s’iniciarà el procés de matriculació el 6 de juny.

  • 26 d'abril de 2017 L'escola Àgora acull els Olympic Games amb la participació de 500 estudiants de tot Europa Olympic Games a l'escola Àgora

    L'escola Àgora International School Barcelona acull del 25 al 29 d'abril els NACE Olympic Games , on participaran uns 500 nens d’entre 8 i 15 anys, uns 100 entrenadors i més de 2.000 assistents, entre els quals destaca l’olímpic Megido Sánchez (Barcelona 92, tir amb arc).

  • 18 d'abril de 2017 Nous ordinadors per al Casal de la Gent Gran Ordinadors al Casal de la Gent Gran

    Avui l’alcaldessa Maria del Carme Rallo, el regidor Enric Carbonell i la directora de la Caixa a Sant Esteve Sesrovires, Laura Serrano, han visitat la sala d’informàtica del Casal de la Gent Gran. L’entitat financera ha subvencionat un projecte del departament de Benestar Social que ha permès renovar els 10 ordinadors que utilitzen els alumnes dels cursos d’informàtica de l’equipament. La Caixa també ha subvencionat un segon projecte de Benestar Social d'atenció a la infància.

  • 21 de març de 2017 El 23 de març comença el període de preinscripció als centres educatius Preinsripció curs 2017-18

    El dijous 23 de març s’inicia el període de preinscripció per als alumnes que vulguin estudiar als centre educatius de La Roureda, Vinya del Sastret i Montserrat Colomer durant el curs 2017-18. El termini finalitza el 4 d’abril. Cada centre ha establert un horari per atendre les famílies i assessorar-les. El full de preinscripció es pot descarregar a la web sesrovires.cat.

  • 14 de març de 2017 Taller 'Créixer en família' a l’escola Vinyes Verdes Taller Créixer en família

    L’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes organitza el taller Créixer en família , un cicle de sis sessions on es reflexionarà i s’intercanviaran experiències sobre el paper de les famílies en la tasca educativa. El taller és gratuït. La primera sessió serà el proper 24 de març. Créixer en família compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de Sant Esteve Sesrovires.

Darrera actualització: 28.04.2017 | 09:12