Educació

Llar d'Infants Municipal - Preinscripció i Matrícula

Podeu consultar tota la informació relativa a al preinscripció i matriculació de la Llar d'Infants Municipal La Ginesta en el següent document:

Preinscripió i matriculació curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Pots descarregar-te la sol·licitud de preinscripció en els següent enllaç:

Formulari de preinsripció curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Llistat de baremació de les sol·licituds de la Ginesta, curs 2017-2018

Llistat admesos Llar d'Infants La Ginesta, curs 2017-2018

 

Infantil Primària i ESO - Preinscripció i matrícula

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2017-2018
Ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO)

IMPRÈS SOL·LICITUD CURS 2017-18
Sol·licitud de preinscripció a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics. Curs 2017-2018

Estudiar al municipi

La realitat de la societat actual estableix un nou escenari vers les polítiques educatives aplicables i entén l’educació com a eix estratègic per al desenvolupament dels municipis.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires dóna prioritat a les accions en política educativa, així com als recursos que hi destina i les metodologies de treball que desenvolupa.

En l’actualitat l’oferta educativa del municipi engloba des de l’etapa d’educació infantil, passant per Primària i Secundària, fins a arribar al Batxillerat.

Llar d’Infants (infantil 1r cicle)
Educació Infantil (2n cicle) i Primària
ESO
Batxillerat
Estudis no reglats

 

Notícies

 • 25 de juliol de 2017 Treballs substitutoris per actes incívics Pintades

  La Junta de Govern Local ha aprovat concedir a tres infractors de l’Ordenança de Civisme la possibilitat de què puguin substituir la multa per treballs substitutoris.  Una d’elles ja ha complert amb aquesta mesura alternativa treballant durant quatre dies, al mes de juliol, en un equipament públic. Als altres dos també se’ls assignarà tasques substitutòries.

 • 21 de juny de 2017 Final del curs escolar amb un bany a la piscina d’estiu Piscina d'estiu

  Infants de les escoles Vinya del Sastret i de La Roureda han pogut  banyar-se gratuïtament a la  piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal per a acomiadar-se del curs escolar d’una forma refrescant.  Al voltant de 90 estudiants de La Roureda han pogut gaudir avui d’un activitat d’esbarjo a la piscina exterior i uns altres 90  alumnes de la Vinya ho van fer la setmana passada.

 • 21 de juny de 2017 Iniciativa per recuperar excedents alimentaris a favor de les persones necessitades Projecte Mentali

  L’Ajuntament, una empresa de menjar escolar i dues entitats del poble van signar dilluns un conveni per fer realitat el projecte Mentali,una iniciativa amb l’objectiu de recuperar l’excedent alimentari que procedeix de la cuina del centre educatiu i distribuir-lo a les persones més necessitades del municipi.  El programa començarà a aplicar-se al setembre, coincidint amb l’inic del curs escolar.

 • 6 de juny de 2017 Matriculació a la Llar d’Infants Municipal del 6 al 9 de juny Llar d'Infants La Ginesta

  La setmana passada l’Àrea d’Educació va fer públiques les llistes d’alumnes admesos a la Llar d’Infants Municipal La Ginesta. Les famílies han de confirmar ara les places matriculant els infants. El període de matriculació és del 6 al 9 de juny a la Llar d’Infants.

 • 16 de maig de 2017 Xerrada sobre educar per a la vida Xerrada Educar per a la vida

  L’Àrea d’Educació organitza el proper 23 de maig una xerrada-col·loqui sobre Educar per a la vida . La trobada vol aportar suggeriments  per compartir amb les famílies, el professorat i professionals i afavorir així el procés de desenvolupament a les diferents etapes escolars, que incideixen el seu camí de la vida.

Darrera actualització: 02.06.2017 | 12:06