Educació

Llar d'Infants Municipal - Preinscripció i Matrícula

Podeu consultar tota la informació relativa a al preinscripció i matriculació de la Llar d'Infants Municipal La Ginesta en el següent document:

Preinscripió i matriculació curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Pots descarregar-te la sol·licitud de preinscripció en els següent enllaç:

Formulari de preinsripció curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Llistat de baremació de les sol·licituds de la Ginesta, curs 2017-2018

Llistat admesos Llar d'Infants La Ginesta, curs 2017-2018

 

Infantil Primària i ESO - Preinscripció i matrícula

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2017-2018
Ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO)

IMPRÈS SOL·LICITUD CURS 2017-18
Sol·licitud de preinscripció a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics. Curs 2017-2018

Estudiar al municipi

La realitat de la societat actual estableix un nou escenari vers les polítiques educatives aplicables i entén l’educació com a eix estratègic per al desenvolupament dels municipis.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires dóna prioritat a les accions en política educativa, així com als recursos que hi destina i les metodologies de treball que desenvolupa.

En l’actualitat l’oferta educativa del municipi engloba des de l’etapa d’educació infantil, passant per Primària i Secundària, fins a arribar al Batxillerat.

Llar d’Infants (infantil 1r cicle)
Educació Infantil (2n cicle) i Primària
ESO
Batxillerat
Estudis no reglats

 

Notícies

 • 9 d'octubre de 2017 Sant Esteve denuncia els desperfectes de l’1 d‘octubre a La Roureda Intervenció policial a l'escola La Roureda l'1-O

  L'Ajuntament de Sant Esteve ha presentat aquest matí una denúncia als Mossos pels danys soferts per la intervenció de la Guàrdia Civil a l’Escola La Roureda, el diumenge 1 d’octubre.

 • 14 de setembre de 2017 Torna l’Espai Nadó Espai Nadó

  L’Espai Nadó és un lloc de trobada per tal que els pares i mares amb nadons tinguin l’oportunitat de compartir les seves experiències sobre la criança dels infants durant el seu primer any de vida. Les inscripcions ja es poden realitzar a la Llar d'Infants Municipal La Ginesta. La primera sessió començarà el proper 26 de setembre.

 • 12 de setembre de 2017 Avui comença el curs escolar 2017-2018 La Roureda

  Aquesta setmana comença el nou curs escolar. Els alumnes de les escoles La Roureda i de Vinya del Sastret han començat avui les classes i els estudiants de l’Institut Montserrat Colomer ho faran dijous. Enguany hi ha 1.226 alumnes a les aules de Sant Esteve. A la Llar d’Infants s’han matriculat 85 nens i nenes. L’escola La Roureda comptarà amb 391 estudiants i la Vinya del Sastret, amb 251. A l’Institut Montserrat Colomer 499 joves cursaran ESO i Batxillerat.

 • 8 de setembre de 2017 Acte de benvinguda del curs escolar Benvinguda Curs Escolar

  Els jardins de l’Ajuntament han acollit avui l’Acte de benvinguda del curs escolar, que està organitzat per la regidoria d’Educació. En aquesta ocasió, la conferència ha estat impartida per Maria Jesús Comellas, professora emèrita de Ciències de l’Educació.  Comellas ha reivindicat que el professorat ha de recuperar el lideratge que el correspon en els centres educatius.

 • 25 de juliol de 2017 Treballs substitutoris per actes incívics Pintades

  La Junta de Govern Local ha aprovat concedir a tres infractors de l’Ordenança de Civisme la possibilitat de què puguin substituir la multa per treballs substitutoris.  Una d’elles ja ha complert amb aquesta mesura alternativa treballant durant quatre dies, al mes de juliol, en un equipament públic. Als altres dos també se’ls assignarà tasques substitutòries.

Darrera actualització: 02.06.2017 | 12:06