Educació

Llar d'Infants Municipal - Preinscripció i Matrícula

Podeu consultar tota la informació relativa a al preinscripció i matriculació de la Llar d'Infants Municipal La Ginesta en el següent document:

Preinscripió i matriculació curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Pots descarregar-te la sol·licitud de preinscripció en els següent enllaç:

Formulari de preinsripció curs 2017-2018 Llar d'Infants La Ginesta

Llistat de baremació de les sol·licituds de la Ginesta, curs 2017-2018

Llistat admesos Llar d'Infants La Ginesta, curs 2017-2018

 

Infantil Primària i ESO - Preinscripció i matrícula

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA CURS 2017-2018
Ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO)

IMPRÈS SOL·LICITUD CURS 2017-18
Sol·licitud de preinscripció a ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria en centres educatius sufragats amb fons públics. Curs 2017-2018

Estudiar al municipi

La realitat de la societat actual estableix un nou escenari vers les polítiques educatives aplicables i entén l’educació com a eix estratègic per al desenvolupament dels municipis.

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires dóna prioritat a les accions en política educativa, així com als recursos que hi destina i les metodologies de treball que desenvolupa.

En l’actualitat l’oferta educativa del municipi engloba des de l’etapa d’educació infantil, passant per Primària i Secundària, fins a arribar al Batxillerat.

Llar d’Infants (infantil 1r cicle)
Educació Infantil (2n cicle) i Primària
ESO
Batxillerat
Estudis no reglats

 

Notícies

 • 27 de novembre de 2017 Campanya de recollida de productes per al Banc d'Aliments de Sant Esteve GRAN RECAPTE D'ALIMENTS

  Un any més, coincidint amb la campanya del Gran Recapte de Catalunya que tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre, el Banc d’Aliments de Sant Esteve fa una nova crida per recollir productes de primera necessitat. L’activitat se centrarà en la instal·lació de 3 punts de recollida: al carrer de Pau Costas (al costat de CoAliment) i a l’avinguda Montserrat (davant de Ca la Maria i de Bon Àrea). Divendres dia 1 l’activitat serà de matí i tarda (de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.) mentre que el dissabte dia 2 es podran fer aportacions durant l’horari de matí.

 • 8 de novembre de 2017 Ajuts per al transport d'estudiants fora i dins del municipi ESTUDIANTS

  Aquesta setmana finalitzen les convocatòries de les dues línies d’ajuts per al transport d’estudiants que atorga anualment l’Ajuntament. D’una banda, l’ajut per al transport d’estudiants que estiguin cursant formació reglada en centres públics de la província o adscrits que no s’imparteixin al municipi i, de l’altra, l’ajut al transport escolar per assistir als centres educatius públics d’infantil, primària i secundària de Sant Esteve.

 • 8 de novembre de 2017 El 21 de desembre serà no lectiu als centres docents de Catalunya ELECCIONS 21-D

  El Ministeri d’Educació ha informat que el proper 21 de desembre serà dia no lectiu a Catalunya, és a dir, els centres escolars no faran classe, a causa de la convocatòria d'eleccions previstes per aquest dia.

 • 8 de novembre de 2017 Es presenta una nova edició del projecte educatiu Vincles Presentació del projecte Vincles

  L’Institut Montserrat Colomer ha acollit la presentació de la novena edició del projecte Vincles, un programa d’atenció educativa a la diversitat de secundària. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Educació, Jordi Borrell, alumnes, tutors i famílies. En aquesta edició hi participen 7 alumnes.

 • 26 d'octubre de 2017 El Consell Escolar Municipal dona suport al manifest en defensa del model educatiu Escolars

  Sota el lema “No ens toqueu l’educació”, la comunitat educativa va mostrar ahir el seu rebuig  als atacs i crítiques d’adoctrinament que està rebent l’escola catalana. A Sant Esteve, en el marc del plenari del Consell Escolar Municipal, es va donar suport al manifest del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) que aplega més d’una desena d’entitats. El document reivindica el model d'immersió lingüística i refusa la ingerència estatal.

Darrera actualització: 02.06.2017 | 12:06