Can Serra s’incorpora com a centre col•laborador del projecte educatiu Vincles

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 15:00

Avui s’ha presentat a l’Institut Montserrat Colomer una nova edició del Vincles, un projecte de diversificació curricular destinat als alumnes de segon cicle d’ESO del centre. En aquesta edició hi participen vuit alumnes que realitzen una part de les hores lectives en un cinc dels centres col·laboradors. La novetat d’enguany és la incorporació al Vincles del Centre gerontològic municipal Can Serra.

L’acte de presentació, que ha comptat amb la presència de l’alcalde Enric Carbonell, ha servit per fer un intercanvi d’impressions de les primeres setmanes del curs que va iniciar-se a finals de setembre. Hi han participat alumnes, familiars, tutores dels centres col·laboradors i responsables de l’àrea d’Educació i de l’institut que gestionen la coordinació de la iniciativa.

Vincles es va posar en marxa el curs 2009-2010 a partir de la signatura del conveni entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament. El projecte vol donar suport a alumnes de 3r i 4t d’ESO, mitjançant una adaptació del currículum, per tal que assoleixin les competències bàsiques i finalment el GES.

En aquest curs participen com a centres col·laboradors l’Escola Vinya del Sastret, l’Escola La Roureda, la Llar d’Infants Municipal La Ginesta, RTV10, i recentment també la residència i centre de dia Can Serra. Cada alumne té un tutor i un centre assignat on hi desenvolupa 12 hores lectives setmanals.

 

 

 

 

Darrera actualització: 30.10.2018 | 15:39