Es presenten els serveis comunitaris de l’institut a diversos serveis municipals

Dijous, 7 de març de 2019 a les 15:00

Durant el mes de març s’estan realitzant les presentacions del programa de serveis comunitaris que alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Montserrat Colomer realitzaran a diversos serveis municipals. En aquest curs hi participen una quarantena d’estudiants.  

L’objectiu del servei comunitari és garantir que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.    

Els alumnes hi destinen 20 hores, de les quals 10 són de servei a la comunitat i es realitzen fora de l’horari lectiu, requerint un conveni entre el Departament d’Educació i l’entitat col·laboradora. L’Ajuntament de Sant Esteve, com a entitat col·laboradora, ofereix espais prestar aquest servei a la comunitat. Per aquest curs són la residència i Centre de Dia Can Serra, l’Espai Obert, i els cursos intergeneracionals del Casal de la Gent Gran. Els alumnes compten amb el suport d’un tutor referent.

L’Institut Montserrat Colomer aplica el servei comunitari dins el currículum dels alumnes de 3r i 4t de l’ESO des de l’any 2017.

 

Darrera actualització: 07.03.2019 | 15:06