Intensa activitat esportiva a l’Escola Àgora

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

L’escola Àgora Internacinal School Barcelona desenvolupa una intensa activitat esportiva a les seves instal·lacions. El passat dissabte va acollir la Jornada de Natació Escolar i l’anterior  setmana va celebrar una altra jornada de natació de clubs federats. Així mateix aquest mes el centre educatiu també va realitzar un intercanvi internacional amb estudiants britànics.

Dissabte, 273 esportistes van prendre part en la Jornada de Natació Escolar a la piscina de l’escola Àgora. Vam participar estudiants de diferents localitats del Baix Llobregat que van competir en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Les modalitats de natació van ser crol, papallona i relleus mixtes per equips.
 

Trobada internacional
Aquest mes de febrer el centre educatiu també va acollir altres dos esdeveniment esportius: la Jornada de Natació Prebenjamí de Clubs Federats i una trobada internacional de futbol i bàdminton amb els estudiants de l’escola Leaf Studio de Bournemouth (Regne Unit).

A través del Club Esportiu Àgora, l’escola compta amb sis equips de futbol, un de bàsquet, dos de natació, un d’atletisme i un de cross. Precisament, el proper 10 març, hi participaran a Reus en al Final de Cross.

Trobada Internacional entre les escoles Àgora i Leaf Studio

Trobada Internacional entres les escoles Àgora i Leaf Studio

Darrera actualització: 25.02.2019 | 12:12