La llar d’infants La Ginesta acull una jornada de formació per a futurs educadors

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 12:05

Una seixantena d’alumnes i professors del grau superior d’educació infantil de l’Escola Intermunicipal del Penedès van visitar dimarts la Llar d’Infants Municipal La Ginesta en el marc d’una jornada de formació. El centre sesrovirenc és considerat un referent tant pel projecte educatiu i les instal·lacions, com pel programa de serveis d’atenció a la petita infància.

L’Escola Intermunicipal del Penedès és un dels centres col·laboradors amb La Ginesta per tal d’acollir alumnes en pràctiques que s’estan formant com a futurs tècnics en educació infantil o mestres. La jornada formativa s’emmarca en el currículum formatiu del centre amb la finalitat de donar a conèixer diferents realitats d’àmbit educatiu que es treballen al llarg del cicle i per tal d’acostar a l’alumnat a un possible futur professional.

La jornada va començar amb una salutació i presentació per part de la tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, Marisa Gómez. Posteriorment, la directora del centre, Núria Ortiz, va fer una exposició oberta del projecte de la llar d’infants i una visita a les instal·lacions amb l’acompanyament de les coordinadores dels diferents cicles de La Ginesta.

Darrera actualització: 13.12.2018 | 13:21

Imatges

VISITA INTERMUNICIPAL