L'Escola La Roureda participa en el programa Erasmus Plus

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 16:00

Una delegació d’alumnes de 6è i docents de l’escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires es troben a Taranto, Itàlia, en el primer viatge que es realitza en el marc del programa Erasmus Plus. El centre ha estat seleccionat per participar en aquest programa cofinançat per la Unió Europea que té per objectiu la innovació i l’intercanvi per a les bones pràctiques.

L´objectiu del programa que s´anomena KA2 Action és potenciar entre els alumnes valors socials, culturals i de ciutadania per promoure la cooperació entre pobles i cultures. Els aspectes fonamentals del treball seran la història, la geografia, les arts i les tecnologies. Així mateix, el programa pretén promoure l´adquisició d´habilitats i competències a través del treball en llengua anglesa. 

El projecte es portarà a terme fins el 2020 i al llarg d' aquests dos cursos escolars els alumnes del centre treballaran el tema "Joves Historiadors d’Europa" en cooperació amb els cinc països socis: Itàlia, Grècia, Malta, Portugal i Turquia.

Una de les activitats principals del programa són les visites d’estudiants de 6è curs i professors a tots els països participants. En aquest primer viatge, la delegació de l'escola sesrovirenca està formada per la directora del centre, Zule Valero, quatre alumnes de 6è i dues professores. Durant una setmana, els centres participants treballaran en el desenvolupament d’un projecte conjunt.

Per al centre es tracta d’una “oportunitat única pels alumnes de La Roureda per conèixer altres realitats, viure experiències culturals i personals enriquidores i desenvolupar el plurilingüisme” .

 

Darrera actualització: 13.12.2018 | 16:09