Nou curs del Créixer Junts, l’espai de suport i trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Dimarts, 23 d'octubre de 2018 a les 15:00

La Llar d’Infants Municipal La Ginesta i l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament han posat en marxa una nova edició del Créixer Junts, un espai de trobada adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys que permet abordar aspectes rellevants sobre la criança dels fills i filles, a partir del diàleg, la reflexió i la formació.

S'ofereix un espai de debat que permet la lliure expressió de pensaments i sentiments dels participants a través del diàleg i d’un clima tranquil. Com a lloc de trobada, permet compartir dubtes i preocupacions i conèixer diferents realitats familiars amb infants de la mateixa edat.

El servei es presta a les instal·lacions de la llar La Ginesta i està dirigit i acompanyat per professionals d’aquest centre municipal. El curs, que va iniciar-se el passat 19 d’octubre i finalitzarà al juny, comptarà amb 9 sessions mensuals. En aquesta edició hi participen 15 famílies.  

Projecte radiofònic

El Créixer Junts forma part del Projecte integral d’atenció als infants i les famílies de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament que es va posar en marxa l’any 2006. Actualment, l’equip de professionals que es troba al capdavant de l’espai està treballant en una nova vessant del projecte que veurà la llum en els propers mesos. Es tracta d’un programa radiofònic que emetrà Ràdio Sant Esteve, que aprofundirà en qüestions d’interès sobre la criança i l’educació dels fills i donarà veu a experts i professionals.  

 

 

Darrera actualització: 23.10.2018 | 19:57