Sant Esteve s’adhereix a l’Aliança Educació 360. Educació a temps complet

Dimarts, 17 de juliol de 2018 a les 10:00

El nostre municipi ha entrat a formar part de l’Aliança Educació 360. Educació a temps complet, un programa que proposa una perspectiva global de l'educació que tingui en compte els espais i horaris no lectius. Està impulsat per la Diputació, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill. Al juliol, l’Àrea d’Educació ha participat en diversos tallers com a punt de partida  per a construir nous projectes locals d’aquesta iniciativa educativa.

L’Aliança Educació 360 es proposa com a repte que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu així com entre els diversos àmbits educatius. Proposa que l’accés a noves oportunitats educatives es faci amb equitat, sense exclusions, i que cada persona construeixi el seu propi itinerari vital.

Amb l’adhesió a aquest programa, l’Ajuntament assumeix el compromís de desenvolupar iniciatives d’Educació 360 al propi territori. A banda d’ens locals, està oberta a la incorporació de centres educatius, entitats del lleure i del tercer sector social, cultural i esportiu de Catalunya així com centres de recerca, organitzacions professionals i ciutadania compromesa amb la innovació educativa.

 

 

 

Darrera actualització: 17.07.2018 | 11:47