Xerrada sobre educar per a la vida

Dimarts, 16 de maig de 2017 a les 08:00

L’Àrea d’Educació organitza el proper 23 de maig una xerrada-col·loqui sobre Educar per a la vida. La trobada vol aportar suggeriments  per compartir amb les famílies, el professorat i professionals i afavorir així el procés de desenvolupament a les diferents etapes escolars, que incideixen el seu camí de la vida.

Aquesta xerrada finalitza el projecte de participació Espais de debat educatiu que es va iniciar a Sant Esteve al mes de setembre, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La xerrada anirà a càrrec de la Maria Jesús Comellas, professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Maria Jesús Comellas serà l’encarregada de dissertar sobre Educar per a la vida. Comellas és mestra, doctora en Psicologia, professora emèrita de la UAB i dinamitzadora dels Espais de debat educatiu.

La xerrada tindrà lloc el dimarts 23 de maig, a les 18.00 hores, al Celler i està adreçada a pares, mares, mestres i educadors que vulguin debatre sobre aspectes relacionats amb el creixement personal i emocional d’infants i joves.

Darrera actualització: 12.05.2017 | 09:26