Esports

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Inscripcions Escoles Esportives 2017-2018

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 9 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en el cas del taekwondo, directament, en el club. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Bàsquet

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica

Notícies

  • 9 de febrer de 2018 Concedides 11 beques esportives per a infants i joves Futbol

    L’Ajuntament ha concedit 11 beques  a infants i joves inscrits en les Escoles Esportives i els Campus Esportius durant l’any 2017. L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és facilitar la participació en els programes esportius de les famílies més desfavorides del municipi a través de la subvenció d’una part de les despeses que ocasiona la pràctica esportiva.

  • 4 de febrer de 2018 L’Àrea d’Esports impulsa l'enquesta per conèixer l’opinió dels usuaris sobre els equipaments esportius municipals Complex Esportiu

    Els usuaris dels equipaments esportius tenen l’oportunitat de donar la seva opinió i proposar suggeriments sobre les instal·lacions esportives municipals a través de l’enquesta que podran emplenar de l’1 a l 28 de febrer.  Només pel fet de contestar es rebrà una entrada per accedir gratuïtament al Complex Esportiu. El formulari es pot trobar en el Complex Esportiu i s'ha de lliurar emplenada en aquest mateix equipament.

  • 1 de febrer de 2018 Les pistes de pàdel es poden reservar còmodament des del mòbil Pistes de pàdel

    El Complex Esportiu Municipal vol facilitar els usuaris la reserva de les pistes de pàdel i de les activitats dirigides que s’imparteixen a l’equipament. A través de l’app Reserva Play, disponible tant per telèfons iOS com Android, es poden consultar els horaris i fer la reserva. 

Activitats

Darrera actualització: 19.07.2017 | 11:13