Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 6 de setembre de 2018 Exhibició del nou club de judo amb la participació d’esportistes olímpics i campions americans Judo

    El Club Judo Sant Esteve Sesrovires és una entitat esportiva que neix aquest any i que impartirà classes d’aquest esport a l’Escola La Roureda. Els dies 8 i 9 de setembre,  de 10.00 a 12.00h, el club ofereix una exhibició al Pavelló Poliesportiu per donar-se a conèixer. Hi participaran judokes de nivell internacional.

  • 20 d'agost de 2018 El CH Sant Esteve rep al FC Barcelona Lassa en la semifinal de la Supercopa de Catalunya Supercopa de Catalunya

    El aficionats a l’handbol gaudiran dimecres al Pavelló Poliesportiu amb un partit de primer nivell: l’enfrontament entre el CH Sant Esteve i el FC Barcelona Lassa.  Les entrades es poden adquirir els dies 20 i 21 d’agost a les oficines del club sesrovirenc. El matx es jugarà el 22 d'agost, a les 20.30h, al Pavelló Poliesportiu.

  • 4 d'agost de 2018 Inscripcions obertes als Campus esportius de setembre Campus Esportius

    Tot i la finalització de l’Estevestiu, abans de l'inici del nou curs escolar hi haurà la possibilitat de gaudir de campus esportius, amb l'oferta de futbol, taekwondo i patinatge. Es realitzaran en horari de matí i combinaran esport i activitats lúdiques. Els campus s'adrecen a infants i joves i estan organitzats pels clubs, amb el suport de l'Àrea d'Esports.

Activitats

Darrera actualització: 13.06.2018 | 13:56