Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 18 de maig de 2019 L'Ajuntament i el Club d'Handbol signen un protocol de col·laboració per l'organització del Torneig Internacional Signatura del protocol

    L’alcalde Enric Carbonell i el president del Club Handbol Sant Esteve, Amadeu Ureña, acompanyats pel regidor d’Esports, Òscar Rodríguez, han signat un protocol de col·laboració anual per a l’organització del Torneig Internacional. El document recull la voluntat de garantir el suport necessari per l’èxit i la continuïtat d’aquest esdeveniment esportiu de projecció nacional i internacional del municipi.

  • 17 de maig de 2019 La inscripció a l'Estevestiu comença el 20 de maig Estevestiu

    Dilluns 20 de maig comença el període d’inscripcions de l’Estevestiu, que aquest any torna a venir carregat de propostes esportives i de lleure per a infants i joves. L’Estevestiu ofereix un ampli ventall d’activitats, així com servei de menjador i acollida per a les famílies que ho necessitin.

  • 15 de maig de 2019 Els joves proposen un parc per a l’exercici físic PARC VINYA PASSADA

    El parc de Vinya La Passada acollirà una zona destinada a l’exercici físic a l’aire lliure, el que s’anomena un espai Work out. La demanda va ser formulada a la regidoria d’Esports per joves sesrovirencs que sol·licitaven un espai on poder realitzar aquesta pràctica esportiva.

Activitats

Darrera actualització: 15.01.2019 | 13:22