Esports

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

 • 26 d'abril de 2017 L'escola Àgora acull els Olympic Games amb la participació de 500 estudiants de tot Europa Olympic Games a l'escola Àgora

  L'escola Àgora International School Barcelona acull del 25 al 29 d'abril els NACE Olympic Games , on participaran uns 500 nens d’entre 8 i 15 anys, uns 100 entrenadors i més de 2.000 assistents, entre els quals destaca l’olímpic Megido Sánchez (Barcelona 92, tir amb arc).

 • 10 d'abril de 2017 La inscripció amb samarreta de la Cursa Sant Jordi es podrà fer fins al 16 d’abril Cursa Sant Jordi

  La Cursa de  Sant Jordi del proper 23 d’abril ofereix la possibilitat de inscriure’s amb dret a una samarreta de la prova atlètica. El termini per aquesta modalitat d’inscripció s’allarga fins al proper 16 d’abril i s’ha de fer al Complex Esportiu. El preu és de només 5 euros.

 • 4 d'abril de 2017 Últims dies per inscriure’s a la Montserrat a Peu Montserrat a Peu

  El 9 d’abril arriba una nova edició de la Montserrat a Peu , la caminada popular organitzada pel GIRES.  El període d’inscripcions estarà obert fins al dijous 6 d’abril. Els participants podran triar entre fer tot el recorregut a peu o començar-lo a l’ermita de la Salut de Collbató. La Montserrat a Peu compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

 • 28 de febrer de 2017 Enquesta sobre els serveis esportius municipals Complex Esportiu Municipal Sant Esteve Sesrovires

  L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora. Amb aquesta finalitat, l’Àrea d’Esports distribuirà una enquesta del 27 de febrer al 26 de març i, a més, obsequiarà amb una entrada gratuïta al Complex Esportiu a totes aquelles persones que lliurin el qüestionari emplenat.

 • 11 de gener de 2017 Avui entra en servei l'accés habitual a les pistes de pàdel Pàdel

  Avui entra en servei l’accés habitual a les pistes de pàdel del Complex Esportiu Municipal. El robatori que va patir l’equipament al novembre va provocar importants desperfectes en diferents parts de les instal•lacions i va obligar a tancar l’entrada habitual a les pistes i a obrir un accés temporal.

Darrera actualització: 25.07.2016 | 09:27