Esports

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Inscripcions Escoles Esportives 2017-2018

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 9 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en el cas del taekwondo, directament, en el club. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Bàsquet

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica

Notícies

  • 18 d'abril de 2018 Sant Esteve incorpora nous desfibril·ladors als espais públics del municipi Desfibril·ladors

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha adquirit quatre nous desfibril·ladors que milloraran la política d’espais cardioprotegits del municipi. A diferència dels anteriors, els nous aparells s’han instal·lat en l’exterior de diferents equipaments municipals. Els DEA, com se’ls anomena tècnicament, són uns aparells que permeten socórrer de manera ràpida i senzilla a una persona que pateixi una aturada cardíaca.

  • 16 d'abril de 2018 El web municipal recull propostes per a la Festa Major 2018 FESTA MAJOR - HUMOL AMALILLU

    La regidoria de Participació Ciutadana està rebent, a través del formulari web d'aportacions per a l’edició de la Festa Major 2018, propostes com engalanar els carrers, competicions esportives d’entorn aquàtic o de natura, activitats musicals adreçades a públic infantil, entre d’altres. Les propostes i suggeriments es poden fer arribar fins al proper 20 d’abril.

  • 12 d'abril de 2018 EL GIRES retornarà els diners a les persones inscrites en la Montserrat a Peu Montserrat a peu

    La caminada popular Montserrat a Peu estava prevista per al passat 8 d’abril. Però per qüestions meteorològiques, el GIRES es va veure obligat a suspendre-la. L’entitat retornarà els diners de tots els qui s'havien apuntat a la caminada el proper diumenge 13 de maig, aprofitant la celebració de la Fira de Primavera i d'Entitats. La devolució es farà a l’estand del GIRES.

Activitats

Darrera actualització: 19.07.2017 | 11:13