Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 18 de desembre de 2018 El Partit de Nadal s’avança al 26 de desembre Partit de Nadal

    El Partit de futbol de Nadal previst per al 29 de desembre, s’avança finalment al 26 de desembre, dia en què s’havia fet tradicionalment. El matx està organitzat pel FC Sant Esteve i serveix per col·laborar amb la campanya de Creu Roja Cap nen sense joguina.

  • 12 de desembre de 2018 Campanya Alcohol Zero a les Instal·lacions Esportives Esport

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires engegarà al gener la campanya Alcohol Zero a les Instal·lacions Esportives .  El consistori vol conscienciar la població sobre la necessitat de complir amb la Llei de l’Esport, que prohibeix la venda i el consum de begudes alcohòliques durant les competicions esportives.

  • 5 de desembre de 2018 Guillem Bonilla, subcampió d’Europa de Taekwondo Taekwondo

    L’equip de competició de l’Escola Taekwondo Sesrovires es troba a Marina d’Or disputant el campionat d’Espanya i d’Europa de Clubs. El sesrovirenc Guillem Bonilla, amb 9 anys, s’ha proclamat subcampió d’Europa i campió d’Espanya de la seva categoria.  Per la seva part, Alejandro Rueda ha aconseguit el bronze al Campionat d’Espanya. Encara queden molts dies de competició i el taekwondo sesrovirenc aspira a moltes més medalles. Albert Bonilla té combat avui. La competició es pot veure en streaming en aquest enllaç:  https://www.fetaekwondo.net/video-streaming-european-championships/

Activitats

Darrera actualització: 15.01.2019 | 13:22