Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 21 de març de 2019 Carlos Romero dona suport al projecte #RepteMetàstasi Repte Metàstasi

    El sesrovirenc Carlos Romero, impulsor de projectes solidaris com Nedar Contra Corrent, és una de les persones dona suport al #RepteMetàstasi, un projecte de l’Institut de Recerca Biomèdica per sensibilitzar sobre el càncer. Romero ha gravat un vídeo per a aquesta causa solidària on explica les raons per les quals s’ha implicat en aquesta campanya.

  • 20 de març de 2019 El GIRES acull la presentació d’un llibre sobre una tragèdia de muntanya Presentació llibre

    L’entitat excursionista GIRES presenta dijous, a les 20.00 hores, a la sala Domènech i Estapà el llibre 3 nits de torb i 1 cap d’any , que narra la tragèdia que va succeir al Pirineu a l’any 2000 a causa d’un canvi sobtat de temps.  L’acte comptarà amb la participació de l’autor, el meteoròleg Jordi Cruz i Serra. A banda d’aquest acte, el GIRES ja ha obert les inscripcions per a la Montserrat a peu del pròxim 7 d’abril.

  • 19 de març de 2019 Adalberto Ángeles, reconegut com millor entrenador dominicà d’Europa Adalberto Ángeles

    Adalberto Ángeles, tècnic del Club de Judo Sant Esteve Sesrovires, ha estat premiat com millor entrenador dominicà d’Europa  en la Gala Atleta de l’Any, que organitza l’associació UNIDOM per reconèixer la tasca que realitzen els esportistes de la República Dominicana que viuen a Europa.  A més, recentment  l’entrenador sesrovirenc ha viatjat al Marroc on un dels seus esportistes ha aconseguit una medalla de bronze en el Gran Prix de Marrakech.

Activitats

Darrera actualització: 15.01.2019 | 13:22