Esports

Inscripcions Escoles Esportives 2018-2019

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 10 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en els clubs organtizadors. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge artístic

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica artística i rítmica

Inscripció Escola Esportiva Judo

Inscripció Escola Esportiva Golf

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Notícies

  • 15 de novembre de 2018 Cros comarcal a l'Escola Àgora Cros Comarcal

    L’Escola Àgora International School Barcelona torna a organitzar el Cros Comarcal. La prova se celebrarà dissabte, 17 de novembre, en les instal·lacions del centre educatiu i comptarà amb la participació de corredors de les escoles del Baix Llobregat.

  • 6 de novembre de 2018 Sant Esteve Sesrovires destaca per l’alt nombre d’esportistes Cercles Esportius

    Cada any, Sant Esteve Sesrovires participa en un estudi de la Diputació de Barcelona que analitza i compara els serveis esportius de 50 municipis de la província de Barcelona. Els Cercles de Esportius Municipals 2018 assenyalen que Sant Esteve destaca per l’alt nombre d’esportistes. Les dades que s'utilizen es refereixen a l'any 2017.

  • 5 de novembre de 2018 Dia de cavalls al Concurs d’Enganxes que acollirà Sant Esteve Sesrovires Cavall

    Sant Esteve Sesrovires acollirà el proper 11 de novembre una de les jornades de competició de la Lliga Intercomarcal d’Enganxes. Es tracta d’una modalitat esportiva en què els participants han de demostrar la seva habilitat en la conducció de cavalls enganxats en carruatges.  La prova es desenvoluparà en l’aparcament del camí del Cementiri, de 10.00 a 14.00 hores.

Activitats

Darrera actualització: 13.06.2018 | 13:56