Esports

Àrea de Serveis Esportius

L'Àrea de Serveis Esportius té com a finalitat fonamental promoure l'ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l'activitat física i l'esport com a eina educativa, de salut i d'integració social.

L’Àrea de Serveis Esportius gestiona un ampli conjunt d’instal·lacions esportives municipals, com són el Complex Esportiu, les pistes de pàdel, el pavelló poliesportiu, el camp de futbol, la pista coberta, les pistes de voleibol platja, la zona esportiva de Ca n’Amat i els equipaments esportius dels centres escolars. En resum, més de 20.000 metres quadrats d’equipaments esportius a l’abast de tots els sesrovirencs.

I permet que més de 3.000 persones de totes les edats realitzin cada setmana tot tipus d’activitat esportiva en aquests espais, des d'activitats aquàtiques i físiques, fins als projectes de les escoles esportives municipals, en col·laboració amb els clubs esportius locals, i amb un variat programa d'esports individuals i col·lectius.  

Inscripcions Escoles Esportives 2017-2018

Les Escoles Esportives permeten a infants i joves practicar 9 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions es poden realitzar a partir del mes de juny al Complex Esportiu Municipal i en el cas del taekwondo, directament, en el club. La documentació per realitzar la inscripció es pot trobar al Complex Esportiu i en els següents enllaços:

Díptic Escoles Esportives

Inscripció Escola Esportiva Handbol

Inscripció Escola Esportiva Voleibol

Inscripció Escola Esportiva Futbol Sala

Inscripció Escola Esportiva Futbol

Inscripció Escola Esportiva Bàsquet

Inscripció Escola Esportiva Pàdel

Inscripció Escola Esportiva Patinatge

Inscripció Escola Esportiva Taekwondo

Inscripció Escola Esportiva Gimnàstica

Notícies

 • 8 d'agost de 2017 Reparacions i millores a la piscina coberta Manteniment piscina coberta

  Durant el mes d’agost, s’ha buidat la piscina coberta del Complex Esportiu Municipal per efectuar tasques de manteniment i conservació. Amb la piscina buida, s’ha reparat la beurada que uneix les rajoles. El cost d’aquests treballs és de 5.308,88 euros. A més, també s’ha aprofitat per substituir l’antiga cascada del salt d’aigua per una de nova. Aquesta millora ha pujat a 1.799,00 euros.

 • 27 de juliol de 2017 Júlia Galera, campiona d’Espanya de tir amb arc Júlia Galera

  Júlia Galera, estudiant de l’Institut Montserrat Colomer, s’ha proclamat campiona d’Espanya de tir amb arc en la categoria de menors de 14 anys. L’esportista forma part del Tir Arc Olesa. En la final, disputada 23 de juliol a Galicia, es va imposar a l’asturiana Alba Reigosa Díaz.

 • 19 de juliol de 2017 Sis finalistes es disputen el títol de millor esportista sesrovirenc a la Nit de l’Esport Nit de l'Esport

  La 10a edició de la Nit de l’Esport se celebrarà aquest dissabte als Jardins de l’Ajuntament, a partir de les 22.00 hores. El certamen premiarà als esportistes i equips absoluts i de base més destacats d’aquesta temporada, així com a tècnics i persones vinculades amb el món de l’esport local. En la categoria absoluta, sis finalistes són candidats al premi d’esportista més destacat.

 • 19 de juliol de 2017 Inscripcions a les Escoles Esportives Escoles Esportives

  Les Escoles Esportives permetran la pràctica de fins a 9 modalitats esportives diferents durant el curs 2017-2018. Les inscripcions ja estan obertes i s’han de realitzar a través del Complex Esportiu Municipal o en el club organitzador de l’activitat.

 • 21 de juny de 2017 Final del curs escolar amb un bany a la piscina d’estiu Piscina d'estiu

  Infants de les escoles Vinya del Sastret i de La Roureda han pogut  banyar-se gratuïtament a la  piscina d’estiu del Complex Esportiu Municipal per a acomiadar-se del curs escolar d’una forma refrescant.  Al voltant de 90 estudiants de La Roureda han pogut gaudir avui d’un activitat d’esbarjo a la piscina exterior i uns altres 90  alumnes de la Vinya ho van fer la setmana passada.

Darrera actualització: 19.07.2017 | 11:13