Actuacions de manteniment i millora en instal•lacions municipals

Dimecres, 21 de desembre de 2016 a les 13:46

En les darreres setmanes s’estan duent a terme actuacions en diversos equipaments municipals adreçades al seu manteniment i millora. S’han realitzat treballs a l’Escola La Roureda i al Complex Esportiu. Així mateix, en els propers dies està prevista la renovació de l’enllumenat tant de la sala del teatre del Casino com de la Pista Coberta Francesc Castellet.

Millores en instal•lacions esportives
Entre les actuacions en instal•lacions esportives, durant aquest matí, una empresa especialitzada ha realitzat treballs de neteja del paviment sintètic del pavelló per tal de retirar-ne les restes de l’adhesiu que s’utilitza per a la pràctica d’alguns esports. També s’han fet actuacions de millora a la sala de musculació del Complex a l’espera de la renovació de tota la maquinària que està prevista per al primer semestre de 2017, un cop finalitzin els tràmits de la licitació. D’altra banda, a principis d’any es procedirà a la substitució de les porteries antivandàliques de l’espai annex al pavelló poliesportiu.

Manteniment a La Roureda
Coincidint amb el període de vacances de Nadal, operaris de la brigada municipal continuaran amb les actuacions d’arranjament i millora de l’Escola La Roureda. Els treballs ja es van iniciar el passat 31 d’octubre i 9 de desembre, dies sense activitat lectiva.

 

Darrera actualització: 21.12.2016 | 13:52