El sesrovirenc José Manuel Salguero, líder de la Copa Catalana Internacional de BTT

Dijous, 14 de març de 2019 a les 08:59

El  ciclista sesrovirenc José Manuel Salguero  ha tornat a pujar al pòdium de la Copa Catalana Internacional de BTT i es consolida com a líder de la seva categoria. Després del seu primer lloc en la prova de Banyoles,  Salguero ha aconseguit la segona plaça a Corró d’Amunt.  En la competició participen esportistes  de diferents països del món, com ara Rússia, França, Alemanya, Itàlia o Suïssa.

L’edició del 2019 de la Copa Catalana Internacional consta de nou proves, que se celebraran entre els mesos de febrer i setembre.

En les dues primeres curses del circuit, José Manuel Salguero ha fet pòdium en les dues ocasions. Els dies 23 i 24 de febrer, a Banyoles, l’esportista sesrovirenc va quedar primer de la seva categoria, la màster 40, amb un temps d’1 hora, 2 minuts i 22 segons. 

La segona cursa va portar la Copa Catalana Internacional fins al petit poble de  Corró d’Amunt, al Vallès Oriental, el passat 10 de març. El sesrovirenc va finalitzar en segon lloc amb un temps de 56 minuts i 17 segons.

Líder de la màster 40
Amb aquests dos bons resultats, en aquests moments Jose Manuel Salguero és el lider de la categoria màster 40. La propera cursa serà el 7 d’abril a la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys.

José Manuel Salguero

 

 

Darrera actualització: 14.03.2019 | 09:00