Enquesta sobre els serveis esportius municipals

Dimarts, 28 de febrer de 2017 a les 16:10

L’Àrea d’Esports avalua periòdicament la qualitat dels serveis esportius municipals per saber l’opinió dels ciutadans i poder aplicar plans de millora. Amb aquesta finalitat, l’Àrea d’Esports distribuirà una enquesta del 27 de febrer al 26 de març i, a més, obsequiarà amb una entrada gratuïta al Complex Esportiu a totes aquelles persones que lliurin el qüestionari emplenat.

Qüestionari
En un dels blocs del formulari es pregunta sobre els monitors de les activitats esportives i es demana que es puntuï aspectes com la puntualitat, el nivell formatiu, el tracte rebut i els materials utilitzats.

Altre dels temes de l’enquesta gira al voltant de l’estat i la neteja dels equipaments esportius, tant els que fan referència a les instal·lacions esportives municipals (Pavelló Poliesportiu, Camp de Futbol, Pista Francesc Castellet i les pistes i sales de les escoles La Roureda i Vinya del Sastret) com els diferents espais que formen el Complex Esportiu Municipal (piscina coberta i d’estiu, sales polivalents i de fitness i pistes de pàdel).

Així mateix, l’Àrea d’Esport també s’interessa sobre el servei d’atenció a l’usuari i pregunta sobre l’amabilitat, l’atenció personalitzada, la qualitat de la informació que s’ofereix i la solució als problemes o demandes plantejats.

L’enquesta també reserva un espai perquè es puguin posar suggeriments o comentar aspectes que no estiguin contemplats en les preguntes.

Entrada gratuïta
Les persones que emplenin i lliurin l’enquesta al Complex Esportiu abans del 26 de març rebran un tiquet per entrar gratuïtament a aquest equipament municipal.

Darrera actualització: 28.02.2017 | 16:24