Inversió de 46.000 euros en el Complex Esportiu

Divendres, 1 de setembre de 2017 a les 10:50

Durant el mes d’agost, l’Ajuntament ha efectuat un conjunt de millores en el Complex Esportiu Municipal que suposen una inversió de 46.442,26 euros. Ahir regidors i tècnics municipals van visitar les obres, que ja estan finalitzades. Per al mes de setembre, hi ha previst diversos treballs de millora a les pistes del pàdel, al recinte de volei-platja i a la Pista Coberta Francesc Castellet.

Adrià Companys, regidor d’Esports, Antonio Centeno, regidor d’Obres, i el també regidor Jordi Borrell es van desplaçar ahir fins al Complex Esportiu per conèixer de primera mà les millores que s’han efectuat en aquest equipament municipal. Els regidors van estar acompanyats per tècnics municipals.

Jacuzzi
Una de les obres més importants que s’han efectuat en el Complex Esportiu ha consistit en la substitució de l’anterior jacuzzi, que es trobava espatllat i no es podia reparar, per un altre de més modern. El nou jacuzzi, model Hydra, està compost per una estructura galvanitzada exterior, un vas acrílic i un reforç perimetral de fibra de vidre. El cost de la retirada de l’anterior i la col·locació del nou, més la configuració de les canonades del sistema de depuració i la instal·lació elèctrica han tingut un cost de 33.435,63 euros.

Sauna
El Complex Esportiu també disposa ara d’una nova sauna, que també ha estat substituïda. La nova instal·lació està construïda amb fusta d’avet. Té una finestra i un una porta de vidre. Les seves dimensions són de 200 x 173 x 200 centímetres.  La sauna està formada per bancs plans arrodonits amb cobrebancs verticals. El sistema calefactor es troba ocult sota els seients. El cost de la sauna ha estat de 5.898,75 euros.

Piscina Coberta
Aprofitant el seu tancament durant el mes d’agost, la piscina coberta s’ha buidat completament per efectuar una neteja a fons, repassar tota la beurada i substituir totes les rajoles malmeses. Aquestes feines han costat 5.308,88 euros.  A més, la cascada d’aigua també ha estat substituïda per una de nova, que ha tingut un preu de 1.799,00 (adquisició i instal·lació).

Més millores
D’altra banda, a l’agost  es van efectuar tasques de manteniment i reparació de la gespa del Camp de Futbol Municipal amb un cost de 2.964,50 euros. Al setembre, el pla de millores inclou el sanejament i nou tancament de les parets de les pistes de pàdel, el tancament del recinte del vòlei platja i la reparació de la superfície de la Pista Francesc Castellet.

 

Darrera actualització: 01.09.2017 | 11:35