La inscripció amb samarreta de la Cursa Sant Jordi es podrà fer fins al 16 d’abril

Dilluns, 10 d'abril de 2017 a les 11:40

La Cursa de  Sant Jordi del proper 23 d’abril ofereix la possibilitat de inscriure’s amb dret a una samarreta de la prova atlètica. El termini per aquesta modalitat d’inscripció s’allarga fins al proper 16 d’abril i s’ha de fer al Complex Esportiu. El preu és de només 5 euros.

L’altra modalitat d’inscripció és gratuïta, però no dóna dret a obtenir la samarreta de record. En aquest cas, la inscripció es pot fer en el Complex Esportiu fins al 22 d’abril o el mateix dia de la cursa a la plaça Xic Mateu, a partir de les 9.00 hores del matí.

La Cursa Sant Jordi és una activitat esportiva lúdica i no competitiva adreçada a persones de totes les edats. El recorregut és d’aproximadament quatre quilòmetres i està pensat perquè pugui ser completat sense excessives dificultats.El tret de sortida serà a les 11.00 hores en la confluència de la plaça Xic Mateu amb l'Avinguda Montserrat.

Patrocinadors
Enguany, sis empreses locals han decidit donar suport la cursa amb el seu patrocini. Es tracta de Ca n’Amat Espacios, Grupo Prisma, Banc Santander, Escola Àgora, Comercial Matesu i Chupa Chups.

Darrera actualització: 10.04.2017 | 11:39