La Montserrat a Peu torna el diumenge 7 d'octubre

Dimecres, 3 d'octubre de 2018 a les 00:00

La marxa popular que cada any organitza el GIRES, la Montserrat a Peu, es va haver de suspendre aquest any per les males condicions climatològiques del mes d'abril. L’entitat no vol perdre enguany la realització d’aquesta activitat que reuneix centenars de persones i per això l’organitza de nou. La Montserrat a Peu serà el diumenge 7 d’octubre. Les inscripcions ja estan obertes.

Com ja és habitual en la Montserrat a peu, els participants  podran triar entre iniciar el recorregut a Sant Esteve Sesrovires, a les 6.00h, o sumar-se a la marxa en l’ermita de la Salut de Collbató, a les 9.30h

Les inscripcions es poden realitzar a la botiga de fotografia Valentí Sort i al Forn i Pastisseria Sant Esteve fins al 5 d’octubre. També hi ha la possibilitat de fer la inscripció el 4 d’octubre, al local del GIRES, de les 21.00 a les 22.00h.

El preu de la marxa popular és de 4 euros per a les persones no federades i inclou l’assegurança d’accidents.  Per als excursionistes federats l'activitat és gratuïta, però han de presentar el carnet federatiu de l’any 2018.

Darrera actualització: 03.10.2018 | 12:32