Lucia Rosa, campiona d'Espanya de pàdel

Dimarts, 26 de setembre de 2017 a les 12:45

La sesrovirenca Lucia Rosa i la seva companya de dupla Anna Ortiz es van penjar l’or en el Campionat d’Espanya de Menors de Pàdel, dins de la categoria aleví femenina. Amb aquest nou èxit, Lucia i Anna ocupen actualment la primera posició del rànquing espanyol de la seva categoria.

El Campionat d’Espanya de Menors es va disputar del 4 al 10 de setembre a la ciutat de La Corunya i va destacar per l’alt nivell esportiu dels nens i joves padelistes. La competició va incloure les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i junior.

Resultats contundents
En la categoria aleví femenina van competir 49 parelles. Lucia Rosa i Anna Ortiz van superar totes les seves rivals amb un marcador clarament favorable. En la primera ronda van derrotar a C.Lucendo i P.Araus per 6-0 i 6-0. En quarts, es van imposar a A.Manzanares i C.González per 6-4 i 6-2. En la semifinal van guanyar a M. López i N.Aguilar per 6-2 i 6-4. En la final, van mesurar les seves forces amb M. De La Rosa i L.Donaire, a les quals van derrotar amb un contundent 6-1 i 6-0.

Lucía Rosa i Anna Ortiz són ara les millors esportistes de la seva categoria de tota Espanya. Amb 4.320 punts són les primers d’un rànquing format per 394 jugadores

Darrera actualització: 26.09.2017 | 14:15