Nota alta per als equipaments esportius municipals

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 00:00

Anualment l’Àrea d’Esports avalua els equipaments esportius municipals a través d’una enquesta on els usuaris poden posar nota a diferents aspectes de les infraestructures i els serveis esportius. En l’enquesta realitzada el passat mes de febrer, els usuaris tornen a valorar positivament  les instal·lacions esportives municipals.

L’enquesta demanava puntuar de l’1 al 5 els equipaments i els serveis, sent 5 la nota màxima.

Programa d’activitats
El programa d’activitats  és un dels millor valorats, ja que rep un nota del 4,5. Les persones enquestades valoren amb un 4,4 la puntualitat, amb un 4,5 el nivell formatiu i amb un 4,6 el tracte rebut en les diferents activitats organitzades des de l’Àrea d’Esports.

Estat i neteja
L’estat de conservació i de neteja del Complex Esportiu també rep una valoració molt alta. La sala de fitness, recentment renovada, rep un 4,2; i les sales polivalents i la piscina coberta i d’estiu reben una puntuació del 4,1. Les resta d’equipaments esportiu reben un notable alt amb puntuacions que van del 3,3 de la Pista Coberta al 3,9 del Camp de Futbol.

Atenció a l’usuari
El servei d’atenció al l’usuari també és molt bé valorat.  A l’hora de resoldre problemes, el servei rep una nota del 4,1. I quan es tracta de l’atenció personal i de la qualitat de la informació que s’ofereix, la puntuació puja al 4,2. Però el més valorat és l’amabilitat i la cortesia que es dona als usuaris, que rep una nota del 4,3.

Darrera actualització: 14.03.2018 | 15:08