Nova superfície de joc per a la Pista Coberta Francesc Castellet

Dimecres, 6 de setembre de 2017 a les 10:00

L’Ajuntament està arreglant aquesta setmana la superfície de joc de Pista Coberta Francesc Castellet.  Ahir es va començar a col·locar una nova capa de formigó, amb un gruix de 12 centímetres d’alçada. També es posarà formigó als accessos de l’equipament, per tal de millorar l’entrada i sortida al recinte. Les obres tenen un cost de 23.925,33 euros.

Nova capa de formigó
La Pista Coberta és un dels equipaments més utilitzats, ja que s’utilitza tant pels entrenaments de les escoles esportives dels diferents clubs com per acollir festivals i diverses activitats culturals al llarg de l’any.

El cost de les obres inclou el subministrament i col·locació del formigó, el poliment de la superfície, el canal perimetral de recollida d’aigües, les juntes de dilatació i contracció i la retirada de terres i runes. Així mateix, es farà el marcatge de les línies de joc per a  handbol i futbol sala i també es dibuixarà un joc de bucles per al patinatge artístic.

Pàdel
D’altra banda, durant la segona quinzena de setembre es posarà en marxa les obres de millores de les dues pistes de pàdel del Complex Esportiu. Tot i els treballs, sempre hi haurà una pista operativa, per tal que no afecti les classes de l’Escola de Pàdel, ni els entrenaments del Club Pàdel Sesrovires.

Darrera actualització: 06.09.2017 | 10:48