Un grup de sesrovirencs caminaran 100km per lluitar contra la pobresa al món

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 00:00

Un grup format per sis sesrovirencs s’han reunit per participar en la Trailwaker de Girona, una cursa que serveix per recaptar fons per als projectes d’Oxfam Intermón contra la pobresa. Els participants es comprometen a recórrer junts 100km en menys de 32 hores i a recaptar 1.500 euros en donatius abans del dia de la prova. El repte tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril. 

El grup de Sant Esteve Sesrovires està format per Isabel Vallés, Jaume Canal, Katherin Restrepo i Juan Francisco López, que caminaran plegats, i per Angie Muñoz i Miguel Martínez, que seran l’equip de suport logístic. Tenen el dorsal G132 i s’han posat com a nom DeCabrisCreisi.

Campanya de donatius
El grup de Sant Esteve Sesrovires ja s'ha començat a moure’s per recaptar fons per a aquesta iniciativa solidària.  Una de les vies per reunir diners serà la venda d’una samarreta amb el lema “Pon tu granito”. També han aconseguit la col·laboracio de 9 empreses locals: Bar La Plaza, Bon Àrea, English Cowbit Academy, corseteria Anile, perruqueria Miralls, La Bona Cuina, Ca la Maria, UD impressió digital i BPR works, 

A través de la tecnologia també es pot ajudar econòmicament.  En la web de la trail, el grup té una secció on la gent també pot fer aportacions.  Una altra forma de col·laboració és enviant un SMS amb el text TW G132 al número 28018. El cost del missatge és de 1,2 euros i la donació va integra a Oxfam Intermón.

Participar en la Traiwalker implica formar part del moviment global d’Oxfam Intermón contra la pobresa i la injustícia. Amb els fons recaptats aquesta ONG realitza, entre d’altres, projectes per garantir l’accés a l’aigua potable. Cada any moren 1,5 milions d’infants per malalties relacionades amb la manca d’accés i amb la mala qualitat de l'aigua. Amb 1.500 euros, la quantitat mínima que els equips es comprometen a reunir, Ofxam pot fer formació sobre higiene a quatre comunitats i amb 2.000 euros poden proporcionar una bomba per extreure aigua a cinc comunitats.

Trailwalker
La Trailwalker se celebra actualment a 11 països del món. A Espanya s’organitza des del 2011. Els 100 km de la Trailwalker de Girona passen per la Via Verda, que va d’Olot a Sant Feliu de Guíxols.  La marxa es pot fer caminant o corrent, però un dels seus requisits és que els quatre participants han de començar i acabar la prova junts, ja que no es tracta d’una prova de relleus.  Cada grup es completa amb un equip de suport logístic de dues persones.

Donatius

 

Samarreta trailwaker

Darrera actualització: 01.02.2019 | 13:53