Augmenta el nombre d'inscrits a l'Estevestiu

Dimecres, 13 de juliol de 2016 a les 14:23

El programa d’activitats d’estiu esportives i de lleure adreçades a infants i joves del municipi, l’Estevestiu, manté una evolució creixent en els darrers anys. Enguany el nombre d’inscrits arriba fins als 583, una xifra lleugerament superior als 567 de l’anterior edició. Aquest creixement que es ve donant des de l’any 2014 quan es va iniciar l’oferta per setmanes i es va ampliar el període d’activitat fins a la Festa Major. La setmana del 4 al 8 de juliol és al que concentra més inscripcions, amb 454 infants. Per contra, la darrera setmana els nombre de participants disminueix fins als 242.

En aquesta edició s’han proposat una quinzena d’activitats, entre casals i campus, organitzades des de l’Ajuntament, clubs esportius i entitats locals. Com a novetat, enguany s’ha incorporat el campus de gimnàstica. Així mateix, l’Activa’t, l’activitat de lleure adreçada als joves, i l’Escola Esportiva, no s’han tirat endavant per manca d’inscrits. L’Activa’t s’ha substituït pel “Mulla’t amb l’Sputnik”, una activitat dinamitzadora promoguda des de l’àrea de Joventut que es realitza a la piscina d’estiu.

D'altra banda, personal de l’àrea de Benestar Social s’ha fet càrrec del monitoratge dels infants amb necessitats especials inscrits a l’Estevestiu, atès que requereixen atenció més personalitzada.

L’Estevestiu va començar el passat 26 de juny, tot i que taekwondo i dansa van fer-ho el 22 de juny, i s’allargarà fins al 28 de juliol. El divendres dia 22 tindrà lloc la tradicional Esportgresca, la gran festa de l’Estevestiu.

Darrera actualització: 13.07.2016 | 14:51