Carnets per al jovent

Podeu venir a l’Sputnik a informar-vos o a tramitar algun d’aquests carnets o també a la pàgina de Tràmits de l'Ajuntament:

CARNET SPUTNIK

Si ets de Sant Esteve Sesrovires i tens entre 12 i 30 anys, agafa 2 € i vine a l’Sputnik a fer-te el carnet.

Avantatges

- Bonificacions en alguns cursos i tallers del Patronat Municipal i en alguns comerços del municipi.
- Podreu optar als ajuts en el Transport per a estudiants sesrovirencs.
- Bonificació del 25% en l’Activa’t.

Es tramita a l’Sputnik.

El carnet de l'Sputnik té vigència durant l'any en curs. Cal renovar-lo cada canvi d'any, a partir de gener.

CARNET JOVE - www.carnetjove.cat

Carnet joveEl Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans, i afavorir l'accés a un ampli ventall d'avantatges en productes i serveis diversos, entre els quals destaquen la cultura i el turisme.

CARNET INTERNACIONAL D'ESTUDIANT (ISIC) - www.gencat.cat

Carnet internacional estudiantAquest carnet de la International Student Travel Confederation (ISIC) és per a estudiants a partir dels 12 anys (sense límit d'edat) que cursin qualsevol dels ensenyaments del sistema educatiu (ESO, FP, batxillerat, universitaris, etc.)

Permet obtenir descomptes en les entrades a museus, teatres, exposicions, residències universitàries, etc. i alhora, comprar bitllets i productes turístics a les agències acreditades a Catalunya i oficines d'estudiants d'arreu del món.

Es tramita a l’Sputnik.

CARNET D'ALBERGUISTA - www.xanascat.cat

Carnet alberguistaEl Carnet d'Alberguista serveix per a poder utilitzar els albergs de la XANASCAT o les més de més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF) situades als principals indrets turístics del món. Les modalitats que hi ha són: Juvenil (de 14 a 29 anys), Adult, de Grup (entitats i associacions juvenils, esportives o socioculturals, mínim 10 persones), familiar (per a famílies amb fills menors de 18 anys), i per a estrangers.

Es tramita a l’Sputnik.

CARNET INTERNACIONAL DE PROFESSOR (ITIC) www.gencat.cat

Carnet professorAquest carnet de la International Student Travel Confederation (I.S.T.C) és vàlid per a tots els professors en actiu que acreditin que treballen amb dedicació plena, és a dir, un mínim de 18 hores setmanals durant l'any acadèmic en curs.
Permet obtenir descomptes en entrades a museus, exposicions i llocs d'interès cultural.

Es tramita a l’Sputnik.

Darrera actualització: 02.11.2015 | 16:27