Ajuntament i Carburos Metálicos signen un acord de col·laboració per equipar la Sala Jove

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 16:00

L’Ajuntament de Sant Esteve i la companyia Carburos Metálicos han formalitzat avui un acord de col·laboració per equipar la Sala Jove, un espai de lleure i dinamització juvenil que es va reobrir el passat 11 de maig. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Enric Carbonell, la regidora de Joventut, Elisenda Barberà, i el Director General de Carburos Metálicos, Ahmed Hababou, acompanyat pel Director d’Operacions i Supply Chain, Miquel Lope, i la Directora de la planta de Ca n’Estella, Mercè Vilanova.   

Després de la signatura del document a la Sala de Plens de l’Ajuntament, la comitiva s’ha desplaçat a l’edifici de les Escoles Velles que acull la Sala Jove per visitar les instal·lacions.

L’acord s’emmarca dins de l’estratègia de sostenibilitat de Carburos Metálicos, resumits en tres eixos d’actuació: “Créixer, Conservar i Cuidar”. En aquest cas, “Cuidar” cerca la col·laboració i el suport a les comunitats locals en les quals està present.

Carburos Metálicos compta des de l’any 2002 amb una planta al polígon sesrovirenc de Ca n’Estella dedicada a l’envasat de gasos comprimits i liquats per a usos industrials i medicinals, a la conservació, així com al seu emmagatzematge i distribució. En aquest centre hi treballen més de 50 treballadors. 

Darrera actualització: 23.05.2018 | 16:16