La Primavera Jove arriba al maig amb activitats per als joves

Dimarts, 30 d'abril de 2019 a les 16:30

L’Àrea de Joventut ja té a punt el programa de la Primavera Jove, que se celebrarà del 3 al 12 de maig. Les activitats van destinades al públic juvenil i inclou l’exposició Jovart, un campionat d’skate i una batalla de gallos, entre altres propostes.

Exposició
Jovart serà la primera de les activitats incloses en la Primavera Jove. L’exposició s’inaugura el proper divendres, 3 de maig, a les 19.00 hores,  a la Sala Domènech i Estapà i contindrà una mostra dels treballs dels artistes joves de Sant Esteve Helena Garza i Miquel López.  L’exposició comptarà amb l’actuació del grup local Lagom. El Jovart es podrà visitar fins al 12 de maig.

Activitats a l’skatepark
El dissabte 4 de maig la Primavera Jove es traslladarà a l’skate park, que es troba al costat del Camp de Futbol Municipal.  A partir de les 12.00h, l’Associació Joves per Sanes prepararà entrepans i begudes a preus populars per poder fer un dinar popular. Cap a les 15.00 hores, se celebrarà un campionat d’skate, amb premis per als millors participants.  A les 19.00 hores serà el moment d’escoltar una mostra de rap i una batalla de gallos, és a dir, desafiaments per parts dels cantants de rap per veure qui és més original en les seves respostes cantades.

Inscripcions
Les inscripcions per a les activitats es poden fer a partir del 29 d’abril a través del correu electrònic ses.pidces@sesrovires.cat i adjuntant el document d'inscripció i el de declaració de salut. Les inscripcions al campionat d’skate també es podran realitzar el mateix dia de la prova a l’skatepark. Els menors d’edat necessiten l’autorització dels seus progenitors per poder participar-hi.

Document d'inscripció

Declaració de salut (majors d'edat)

Declaració de salut (menors d'edat)

 

 

Primavera Jove

Darrera actualització: 30.04.2019 | 16:32