La Tardor Jove aposta per la música i les activitats lúdiques

Dilluns, 19 de novembre de 2018 a les 12:00

La Tardor Jove és un programa d’activitats organitzat per l’Àrea de Joventut que combina música, grafitis, tornejos i d’altres tipus de propostes especialment destinades a la gent jove.  Enguany es comptarà  amb dues actuacions musicals, les dels rapers de Dirty Porko & Crie 930 i la del grup sesrovirenc Alricokoco. Les activitats tindran lloc del 19 al 24 de novembre.

Aquest serà el primer cop que la Tardor Jove se celebri en la Sala Jove, un nou espai creat per al jovent sesrovirenc.

El programa d’actes  arrencarà amb un Torneig del popular joc Playstation FIFA a la Sala Jove el dia 19 de novembre. La primera partida serà a les 17.00 hores. Les inscripcions es poden der en la mateixa Sala Jove o en el PIDCES (el punt d’informació juvenil de l’institut) abans del 15 de novembre.

El 22 de novembre hi haurà un nou torneig, però aquest cop de futbolí. També començarà a les 17.00 i les inscripcions, que s’han de fer a la Sala Jove o al PIDCES, es tancaran el 21 de novembre.

El plat fort arribarà el divendres 23 de novembre amb la Tardor Urbana, que ha estat dissenyada a partir dels suggeriments i propostes dels mateixos joves. A partir de les 16.00h hi haurà una pintada de grafitis; una exposició de les imatges finalistes del concurs de logotips per a  la Sala Jove; una batalla de gallos (rap improvisat); un sopar de germanor; i el concert de Dirty Porko & Crie 930.

Dirty Porko & Crie 930 es un duo de rap barcelonès que s’ha fet un lloc propi en l’espai musical.  Arriba a Sant Esteve després d’haver actuat a la Sala Monasterio de Barcelona i a la Sala Alive Music de Madrid. Els rapers també han cantat en altres ciutats espanyoles com València i Lleida. Amb un estil clar i senzill, els dos artistes parlen les seves cançons de la realitat dels adolescents de la seva generació.

La cloenda de la Tardor Jove vindrà de la mà d’Alricokoco, la formació musical sesrovirenca, que oferirà un concert el 24 de novembre al Casino. Alricokoco porta cincs anys sobre els escenaris amb un repertori musical de cançons que combina estils tant variats com el pop rock, la rumba, el regaee i la música llatina. La formació de Sant Esteve Sesrovires aprofitarà el concert per gravar un vídeo promocional.

 

Cartell de la Tardor Jove

Darrera actualització: 19.11.2018 | 12:20