Obertes les inscripcions per participar a la Fira de Primavera

Dimecres, 20 de març de 2019 a les 14:45

Del 21 de març i fins al 4 d’abril s’obre el període per sol·licitar parada a la Fira de Primavera, l’aparador del comerç i del teixit associatiu local. La fira se celebrarà el proper 12 de maig pels carrers del centre urbà. 

La Fira de Primavera està oberta a la participació, d’una banda, de tot el comerç i artesans locals, i de l’altra, a les entitats i col·lectius del municipi. Aquesta és la quarta edició que s’aglutinen ambdues activitats després que el 2016 s’apostés per unificar esforços. Així, enguany se celebraran 25 edicions de la Mostra d’Entitats i 23 de la Fira del Comerç. 

El recinte firal ocuparà la zona de vianants del centre urbà: plaça Xic Mateu, carrers Serafí Julià, Sant Joan, Pau Costas i aparcament del Casino. L’horari de funcionament serà de les 10 del matí a les 3 de la tarda, del diumenge 12 de maig. 

Per participar a la fira cal descarregar-se l’imprès de sol·licitud de la plataforma Decidim-Sesrovires (https://decidim-sesrovires.diba.cat/processes/FiraPrimavera2019). Un cop emplenat es pot lliurar presencialment al SIAC o per correu electrònic a ses.siac@sesrovires.cat . El termini de presentació finalitza el dijous 4 d’abril.

La Fira de Primavera està organitzada per l'Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament.

 

Darrera actualització: 20.03.2019 | 14:52