Premi de 500 euros per a la millor comparsa de carnaval

Divendres, 22 de febrer de 2019 a les 00:00

Carnaval arriba el 2 de març amb una gran rua pels principals carrers del centre urbà.  El concurs de comparses contempla un primer premi de 500 euros. Les inscripcions s’han de realitzar a través del SIAC o de la plataforma Decidim Sesrovires (https://decidim-sesrovires.diba.cat/) abans del 28 de febrer.

Organitzada per les àrees de Cultura i Joventut, el 2 de març la rua de carnaval desfilarà a partir de les 18.30 hores pels carrers Pau Costas, Major, Avinguda Montserrat, Sant Jordi, Germans Bach, plaça Xic Mateu, Serafí Julià i plaça del Doctor Tarrés. 

Al finalitzar la desfilada hi haurà animació musical i el lliurament dels premis als grups millor disfressats de la nit. La millor comparsa de més de 15 membres rebrà 500 euros i la millor comparsa de menys de 15 persones obtindrà 300 euros.

Altres categories són la millor disfressa familiar, la comparsa més nombrosa, comparsa amb el millor element mòbil, comparsa més sorollosa i comparsa més ecològica.

Inscripcions

Les comparses s’hauran d’inscriure abans del 28 de febrer al SIAC o bé a través de la plataform digital Decidim Sesrovires (https://decidim-sesrovires.diba.cat/).

Els grups d’inscrits hauran de reunir un conjunt de requisits, com ara ser un mínim de cinc persones o portar un cartell ben visible amb el seu nom durant la rua. Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Altres carnavals

A més del carnaval organitzat per l’Ajuntament, en el municipi també se celebraran altres festes de disfresses. Les escoles organtizaran el carnestoltes l’1 de març amb activitats per a infants i famílies. El Casal de Ca n’Amat i el Casal de la Gent Gran també tindran el seu propi carnaval. Així mateix, el bar El Casino organitza dues festes, una per a joves i una altra per al públic familiar

Darrera actualització: 22.02.2019 | 14:13