Comencen les obres per reduir la densitat de l’arbrat i d’estassada del sotabosc a la franja perimetral de Ca n’Amat

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 13:00

Dilluns està previst que comencin els treballs de neteja i desbrossament del sotabosc a la franja perimetral del barri de Ca n’Amat. La intervenció començarà per la zona posterior del carrer Martorell. La durada de les obres és de sis setmanes i es preveu que finalitzin a mitjans de desembre.

Els treballs es realitzaran en horari diürn i consistiran en feines de tala i poda, reduint la densitat de l’arbrat i estassada del sotabosc. També es retiraran aquells arbres inclinats o situats prop d’alguna infraestructura com habitatges, línies elèctriques, que suposen un risc.

L’objectiu d’aquesta actuació de neteja de la franja a Ca n’Amat és millorar la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, disminuir el risc de propagació d’un incendi, i facilitar l’accés dels equips d’extinció a tot el perímetre.

En total s’actuarà sobre una superfície d’unes 5,5 hectàrees, amb una amplada de 25 metres des del límit exterior dels habitatges i parcel·les. L’execució del projecte, amb un cost de 36.382,50 euros, està finançada en un 90% per la Diputació i la resta amb fons municipals.

 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 10:59