Convocat un nou pla d'ocupació per a operari de manteniment al parc Canals i Nubiola

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 12:00

L’Ajuntament de Sant Esteve convoca un nou pla d’ocupació per cobrir un lloc de treball d’operari de manteniment al parc Canals i Nubiola. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al 4 de març. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

Entre les funcions que haurà de desenvolupar es troben la vigilància i control de l’ús de les instal·lacions del parc, realitzar petites tasques de manteniment a les instal·lacions, atendre els usuaris del Parc en les seves demandes, fer la neteja general del parc, entre d’altres.

S’ofereix un contracte de 3 mesos a mitja jornada, per treballar caps de setmana i festius, i incorporació inmediata. Les persones interessades han d’adreçar-se al Servei d'Ocupació Local de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, fins al dilluns 4 de març. Cal lliurar el currículum, la vida laboral actualitzada i DARDO, conforme estan inscrits en l’oficina de treball.

Aquest nou pla s’emmarca dins del Programa complementari de millora de l’ocupabilitat de la Diputació de Barcelona i té com a finalitat oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur.

L’oferta està disponibles al web municipal: http://www.sesrovires.cat/temes/promocio-economica/ofertes-de-feina/.

Darrera actualització: 25.02.2019 | 12:31