Informació del Servei Meteorològic de Catalunya

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 16:00

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la principal afectació per neu a la zona es pot donar durant aquesta nit i matinada i la nit de demà dimarts i la matinada de dimecres. Es preveu un episodi de nevades generalitzades a tota Catalunya. La cota de neu es trobarà entorn dels 200 metres amb tendència a baixar fins el nivell del mar en alguns moments puntuals.

Avui dilluns i fins demà matí de dimarts els gruixos acumulats es trobaran per sobre dels 10 cm al Prepirineu, al nord de Catalunya Central i a la serralada transversal i podrà acumular-se neu en general a l’interior i fins al prelitoral.

Després d’una pausa demà a la tarda, al vespre de dimarts arribarà un segon front més intens i que s’allargarà fins al matí de dimecres. Es preveu que al litoral podrà nevar i puntualment deixar gruixos de fins a 3 cm, mentre que a la resta del territori  es podran registrar fins a 10 cm de gruix de neu acumulada en general i al Prepirineu es podran superar els 20 cm. El dimecres al matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord.

TRANSPORT ESCOLAR

Hores d’ara no hi ha cap restricció a l’obertura de centres educatius ni de rutes de transport escolar per demà. En funció de l’evolució del fenomen i les possibles afectacions es decidirà si hi ha algun canvi.

TRÀNSIT
És important que els conductors es mantinguin informats de l’evolució de la situació viària a través del web d’incidències del Servei Català de Trànsit (http://cit.transit.gencat.cat/) o dels perfils de twitter @transit i @emergenciescat i que adoptin les precaucions que aquestes situacions requereixen. 

WEB METEO.CAT

Darrera actualització: 26.02.2018 | 16:31