La Policia Local investiga un abocament il·legal d’uralita a Ca n’Amat

Dissabte, 1 de setembre de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament ha detectat avui dissabte un abocament il·legal d’uralita al carrer Sardana, al barri de Ca n’Amat. Immediatament s’ha acordonat la zona amb tanques per impedir que ningú s’hi acosti. La Policia Local ha iniciat una investigació per trobar els responsables.

Avui dissabte s’ha localitzat al carrer Sardana un abocament d’uralita, un tipus de material que conté  una substància tòxica coneguda com amiant. Com a mesura de protecció s’han posat tanques al voltant d’aquest punt per evitar que ningú s’apropi a aquest lloc. L’Ajuntament contractarà de forma urgent una empresa especialitzada per retirar aquest material.

Paral·lelament, la Policia Local ha aixecat acta de l’abocament i ha iniciat una investigació per localitzar els responsables. Així mateix se sol·licita a qualsevol persona que pugui aportar informació sobre aquest fets que es posi en contacte amb la Policia Local (telèfon 93 771 40 11).  L’Ajuntament no descarta denunciar aquest fet davant la Fiscalia de Medi Ambient donat que l’abocament podria estar considerat un delicte contra la salut pública i el medi ambient. 

Darrera actualització: 01.09.2018 | 23:29