L’Ajuntament reforça el servei de desbrossament en la via pública

Dimecres, 31 de maig de 2017 a les 13:15

La Brigada Municipal ha incrementat aquesta setmana el servei de desbrossament de la vegetació dels carrers i altres espais de la via pública. Les especials condicions climatològiques d’aquest any han provocat un augment considerable de la vegetació que obliga a redoblar els treballs de neteja de la vegetació.

Augment del nombre de desbrossaments
Els operaris de la Brigada Municipal han realitzat, com cada any, els treballs periòdics de desbrossament, però no han estat suficients per donar resposta a la situació d’enguany. Aquesta primavera, la Brigada Municipal ha netejat a fons les males herbes que creixen en alguns espais i al cap de només 15 dies la vegetació ha tornat a créixer fins a l’alçada anterior o superior. Enguany s’ha donat una situació atípica amb una vegetació molt hidratada, que creix molt ràpidament i molt difícil de desbrossar.

Neteja de parcel·les
Paral·lelament a l’actuació de la Brigada Municipal, l’Ajuntament continua apercebent els propietaris de parcel·les perquè mantinguin les finques netes de vegetació i en condicions de conservació correctes.

Darrera actualització: 31.05.2017 | 13:48