Un cedre presideix la plaça del Doctor Tarrés

Dimecres, 9 de novembre de 2016 a les 13:28

Aquest matí, operaris de la brigada municipal han plantat un cedre a la plaça Doctor Tarrés. L’arbre està finançat per la parròquia del municipi i la seva col•locació forma part dels actes del 125è aniversari de la construcció de l’església.

L’elecció d’un cedre respon al fet que es tracta d’un arbre robust i resistent. L’exemplar que s’ha plantat té uns 4 anys i una alçada de quatre metres. Al seu voltant s’han instal•lat quatre tutors per tal d’assegurar-ne l’estabilitat.

Dins de la celebració del 125è aniversari de l’església, dissabte dia 12, a les 17.00 hores, la parròquia ha organitzat un acte simbòlic de plantació de l’arbre. Estan previstos parlaments, cant i la col•locació de terra per part de sesrovirencs de diverses generacions. A continuació estan previstes actuacions musicals per part d’entitats locals, el desplegament de la pancarta commemorativa, per acabar amb una xocolatada.

Per les seves característiques, s’ha recomanat no instal·lar-hi la il·luminació nadalenca durant els dos primers anys. Per aquest motiu, enguany, la tradicional encesa de l’arbre es farà en el xiprer de la plaça del Dr. Tarrés.

Darrera actualització: 09.11.2016 | 13:37

Imatges

PLANTADA D'UN CEDRE A LA PLAÇA DEL DR. TARRÉS