Actuacions al carrer de Dr. Pau Costas per reforçar la zona de vianants

Diumenge, 7 d'octubre de 2018 a les 12:00

Amb l’objectiu de delimitar una zona de càrrega i descàrrega que doni servei als establiments comercials i així com reforçar la zona de vianants, en els últims dies s’estan realitzant treballs de millora de la seguretat viària i de la mobilitat al carrer del Doctor Pau Costas.

En una primera fase, a principis de setembre es va habilitar una zona de càrrega i descàrrega a tocar de l’encreuament entre els carrers de Dr. Pau Costas i De la Vila, i es va redirigir la circulació de vehicles amb la instal·lació de senyalització vertical.

Aquests dies s’està executant una segona fase. S’estan desplaçant els dos fanals propers a la zona de càrrega i descàrrega i s’estan instal·lant pilones per delimitar el pas de vehicles. Es tracta de reforçar la zona de vianants atès que és un àmbit amb una important circulació de persones,  especialment infants, per l’existència d’espais com el parc o les Escoles Velles.

L’accés a la zona de càrrega i descàrrega, entre el Casino i carrer De la Vila, estarà habilitat entre les 7 del matí i les 12 del migdia. Fora d’aquest horari l’espai estarà tancat amb pilones. La resta de carrer del Dr. Pau Costas, fins a l’encreuament amb c/ Gaudí, restarà restringit a la circulació de vehicles, excepte a requeriment de veïns a la Policia Local.     

Darrera actualització: 06.10.2018 | 21:15