Continuen les obres per renovar l’enllumenat de l’Av Vallserrat

Dijous, 23 d'agost de 2018 a les 00:00

El passat 6 d’agost van començar les obres per renovar el tram de l’enllumenat de l’Av Vallserrat comprès entre el Camp de Futbol Municipal i la Llar d’Infants La Ginesta. Els operaris han obert una rasa al llarg del carrer per substituir el cablejat malmès. Les actuals lluminàries de vapor de sodi se substituiran per  unes altres basades en la tecnologia LED.

Obres
La primera actuació és la substitució de cablejat malmès que es troba soterrat a la part esquerra del vial, la qual cosa permetrà donar llum a l‘avinguda, de manera provisional. L’objectiu d’aquesta primera fase és poder posar en servei l’enllumenat públic, tot i que el nivell d’il·luminació no serà el definitiu. Cal recordar que el projecte preveu la substitució de la l’actual lluminària de vapor de sodi per LED.

La segona fase inclou l’obertura de rases i la retirada dels fanals del lateral dret de l’avinguda, guanyant espai per a la mobilitat i afavorint-ne l’accessibilitat. El projecte s’ha de completar al setembre amb el muntatge de 16 lluminàries LED a la vorera esquerra. L’opció LED permetrà garantir el nivell lumínic establert en el Pla Director d’Enllumenat de Sant Esteve Sesrovires i millorar en eficiència energètica.

Aparcament
Per tal de minimitzar l’impacte de les obres, l’Ajuntament ha demanat a l’empresa que executa els treballs que vagi alliberament zones d’aparcament a mesura que sigui possible.

D’altra banda, en els propers dies hi ha previst obrir una segona rasa que obligarà a tallar el transit d’un carril de l’Avinguda Vallserrat, el de sentit descendent en direcció al centre del poble, motiu pel qual es desviarà la circulació pel carrer Carrilet.

Darrera actualització: 27.08.2018 | 11:35