Els carrers de Xaloc i de Mestral passen a ser de sentit únic en tot el seu recorregut

Dimarts, 21 de febrer de 2017 a les 16:23

El carrer de Xaloc passarà a ser de sentit únic en tot el seu recorregut per tal de millorar la seguretat i la mobilitat de la zona. Els tècnics municipals han redissenyat el projecte inicial, que només preveia convertir en sentit únic un tram de la via, per donar resposta a les inquietuds que els veïns han fet arribar a l’Ajuntament. Els canvis es posaran en marxa el proper dimarts 28 de febrer.

Millorar seguretat i mobilitat
Fins ara la regulació del trànsit en el carrer Xaloc es concretava en dos trams diferents. El segment situat entre l’Avinguda Vallserrat i el carrer Mestral era de doble sentit, fet que havia provocat accidents. Els canvis impulsats per l’Ajuntament van encaminats a resoldre aquesta problemàtica i millorar la seguretat, tant dels vehicles com dels vianants.

Així mateix, el carrer de Mestral també passa a ser íntegrament de sentit únic. El tram de Mestral que des del carrer de Xaloc confluïa amb la cruïlla d’Avinguda Vallserrat i Camí del Motor deixa de ser de doble sentit per ser ara de direcció única.

El nou pla entrarà en vigor el 28 de febrer de 2017, un cop la Brigada Municipal modifiqui la senyalització horitzontal i vertical necessària. A partir d’aquest data, l’entrada al carrer de Xaloc serà per l’Avinguda Vallserrat i la sortida pel carrer de Mestral.

Carrer Ramon Llull
D’altra banda, el tram del carrer de Ramon Llull entre els carrers de Josep Pla i de Mercè Rodoreda és de sentit únic des del 21 de febrer. La direcció de la marxa és ara en sentit Mercè Rodoreda.

Darrera actualització: 21.02.2017 | 16:37

Imatges

Canvis als carrers de Xaloc i de Mestral