Finalitzades les obres d’estabilització de talussos de la línea de Ferrocarrils

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 14:00

Aquesta setmana han finalitzat les obres que Ferrocarrils ha dut a terme per a l’estabilització de talussos en el tram comprès entre els carrers Constitució i Vinya del forn. Amb aquesta actuació es millora la seguretat del servei, reduint substancialment el risc de caiguda de blocs i materials solts a la via.

Les obres es van reprendre a l’octubre després d’un acord amb els veïns per aturar-les durant els mesos d’estiu. Les pluges de novembre han provocat que el calendari d’execució s’allargués més del previst.

Els treballs han consistit en el desbrossament de la vegetació als talussos d’ambdós marges de la via, feines de perforació per la instal·lació de bulons d’ancoratge i un tractament d’estabilització, consistent en la instal·lació d’una malla electrosoldada i la projecció de formigó sobre el talús.

Des de l’Ajuntament s’ha demanat a Ferrocarrils que substitueixi la tanca perimetral que separa la zona de via del carrer, actualment de malla, per un tancament més adequat a la zona urbana, atès que la companyia disposa d’un programa d’actuacions en aquest àmbit.

Pel que fa als treballs de canvi de via, Ferrocarrils ha informat que encara hi està treballant. Resten pendents alguns trams per substituir i d’altres per fixar de manera definitiva, la qual cosa pot provocar molèsties per soroll al pas dels combois.

 

Darrera actualització: 26.02.2019 | 14:20