Participació

Espai de participació

Notícies

 • 7 de febrer de 2019 Curs gratuït sobre fiscalitat per a entitats FORMACIÓ ENTITATS

  La regidoria de Participació Ciutadana convoca un curs gratuït sobre fiscalitat adreçat a entitats, associacions i col·lectius locals, per al 14 i el 21 de febrer. Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se online a través de la nova plataforma web Decidim-Sesrovires.

 • 1 de febrer de 2019 Es posa en marxa la plataforma de participació ciutadana Decidim-Sesrovires DECIDIM-SESROVIRES

  La regidoria de Participació Ciutadana amb col·laboració de l’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament de Sant Esteve posa en marxa Decidim –Sesrovires, una plataforma digital que vol fomentar un paper actiu de la ciutadania sobre la presa de decisions en qüestions de caràcter públic i amb incidència en els resultats i en les polítiques públiques.

 • 18 de desembre de 2018 Sant Esteve, al Marché de Noël de Champniers CHAMPNIERS

  Una delegació sesrovirenca formada per membres de la Comissió d'Agermanament amb Champniers i encapçalada per l’alcalde, Enric Carbonell, i la 2a tinent d’alcalde, Ma. Àngels Ríos, s’han desplaçat aquest cap de setmana a la localitat francesa per participar al tradicional Marché de Noël. Aquesta és la quarta edició d’aquesta cita comercial que compta amb la presència de productes sesrovirencs: embotits, vi i cava, torrons artesans i oli.

   

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02