Participació

Espai de participació

Notícies

  • 29 de gener de 2018 Curs gratuït sobre comptabilitat adreçat a les entitats CURS COMPTABILITAT

    La regidoria de Participació Ciutadana organitza un curs gratuït de comptabilitat adreçat a entitats locals. La formació s’impartirà el dissabte 3 de març al matí. Les inscripcions es poden formalitzar en línea a través del web municipal, de l’1 al 16 de febrer.   

  • 22 de gener de 2018 S’obre el procés participatiu per presentar candidatures als Premis Sesrovirencs de l’Any PREMIS SESROVIRENCS DE L'ANY

    L’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament convoca una nova edició dels premis Sesrovirencs de l’Any. Un any més, la convocatòria s’obre a la participació del teixit associatiu local que pot presentar candidats en les diverses categories dels guardons: persona, entitat i activitat.  El període de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer.

  • 12 de gener de 2018 Convocats els ajuts a activitats realitzades per les entitats el 2017 CONVOCATORIA AJUTS

    L’Ajuntament ha aprovat les convocatòries de subvencions destinades a activitats realitzades en l’exercici 2017 per les entitats locals, en els àmbits esportiu, sociocultural i veïnal. Els impresos de les sol·licituds ja estan disponibles al web municipal. El termini de presentació de la documentació es comunicarà en breu.

Activitats

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02