Participació

Espai de participació

Notícies

  • 16 d'abril de 2018 El web municipal recull propostes per a la Festa Major 2018 FESTA MAJOR - HUMOL AMALILLU

    La regidoria de Participació Ciutadana està rebent, a través del formulari web d'aportacions per a l’edició de la Festa Major 2018, propostes com engalanar els carrers, competicions esportives d’entorn aquàtic o de natura, activitats musicals adreçades a públic infantil, entre d’altres. Les propostes i suggeriments es poden fer arribar fins al proper 20 d’abril.

  • 23 de març de 2018 Una trobada oberta i un formulari web per recollir propostes per a la Festa Major 2018 FESTA MAJOR 2018

    Tens propostes o suggeriments per a la propera edició de la Festa Major? Amb l’objectiu de convidar els sesrovirencs i sesrovirenques a dir-hi la seva sobre la festa gran del municipi, la regidoria de Participació Ciutadana convoca una trobada oberta el proper 5 d’abril i obre un formulari al web municipal on tothom pot fer-hi aportacions.

  • 23 de febrer de 2018 Sessió participativa a La Roureda sobre el funcionament i organització de l’Ajuntament SESSIÓ PARTICIPATIVA A LA ROUREDA

    Els alumnes de 6è de l’Escola La Roureda van participar ahir en una sessió sobre organització i funcionament de l’Ajuntament del municipi que va tenir lloc al propi centre. La iniciativa respon a una petició dels mateixos alumnes que, dins de l’àrea de Coneixement del medi social, estan treballant continguts relacionats amb el funcionament de les institucions, sistemes democràtics, entre d’altres.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 15:02